Herbagetica Vitamina C Organică pentru imunitate
- Imunostimulent, antialergic, antigripal
- Funcţionare normală sistem imunitar
- Reduce infecţiile virale şi bacteriene, simptomele gripale
- Inflamaţii articulare, susține mobilitatea
- Stimulează producţia de colagen
- Funcţionare normală sistem cardiac, reglare tensiune arterială
- Menţinerea valorilor normale de glucoză şi colesterol în sânge
- Reduce riscul de apariţie a trombozei
- Favorizează asimilarea fierului și menţinerea concentraţiei normale în organism
- Reduce nivelurile crescute de histamină din organism
- Beneficii pentru frumuseţe: ajută la tratarea vergeturilor, elasticitate piele prin formarea de colagen
- Opreşte acţiunea radicalilor liberi care îmbătrânesc prematur celulele şi tonifiază epiderma
- Protejare celule împotriva stresului oxidativ, fizic şi psihic
- Din acerola, măceșe, păducel
Recomandare Vitamina C Organică Herbagetica
- Alergii, astm, febră, gripă, răceală, viroze și infecții respiratorii bacteriene (pneumonie, TBC), boli tumorale
- Boală coronariană, hipertensiune, tromboză, accident vascular (prevenirea și ameliorarea sechelelor)
- Anemie feriprivă și hemolitică
- Diabet și complicații ale acestuia
- Sarcină și alăptare
- Fibromul uterin
- Fragilitate capilară, circulație periferică deficitară, neadaptare la frig
- Artrită, fracturi, osteomielită
- Efort fizic prelungit, activitate intelectuală intensă
- Astenie și anxietate
- Expunere la noxe: pulberi de metale grele, vapori de solvenți, gaze de ardere bogate în gudroase sau monoxid de carbon, fum de țigară etc.
Diferența dintre Vitamina C Organică și alte forme de Vitamina C
Vitamina C organică se găsește în natură, în plante și reprezintă un complex bioflavonoide, vitamina P, factorul K, factorul J, factorul P, tirozinaza, ascorbinogen și acid ascorbic.
Vitamina C de sinteză sau acidul ascorbic nu se regăsește în natură, ea se produce doar în laborator. Acidul ascorbic reprezintă doar stratul exterior al complexului complet de vitamina C. Acidul ascorbic este foarte eficient în lupta împotriva bacteriilor din stomac, paraziților și ciupercilor. Din păcate nu face diferența între bacteriile sănătoase și cele nesănătoase din organism.
Acerola şi măceşele sunt fructele cu cel mai mare conţinut de Vitamina C, având de 40 de ori mai multă vitamina C decât lămâia şi de 10 mai multă decât coacăzele negre.
Deficitul de vitamina C: oboseală, astenie, slăbiciune, stare de depresie, lipsa poftei de mâncare, dureri osoase moderate, tulburări ale sistemului nervos şi muscular, diminuarea rezistenţei organismului la infecţii, fragilizarea vaselor de sânge, respiraţie dificilă, oscilaţii ale tensiunii arteriale, creşterea valorilor colesterolului.