Profita de ofertele CRAZY SUMMER cu reduceri de până 40% la produse LR. ⏳  

Aminoacizi suplimente

Afiseaza: 1-24 din 33 produse

 Filtre

Ce sunt aminoacizii și de ce sunt importanți pentru organismul nostru?


Aminoacizii reprezintă elementele constitutive ale proteinelor, acele molecule esențiale pentru funcționarea optimă a organismului uman. Structura unică și diversitatea funcțiilor pe care le îndeplinesc în corp fac din aminoacizi un subiect crucial în domeniul nutriției și sănătății. 
Fiecare proteină din organismul nostru este construită din lanțuri de aminoacizi, aranjate în ordine specifică și pliate în structuri tridimensionale unice, necesare pentru activitățile lor biologice.


Există 20 de aminoacizi standard care contribuie la sinteza proteinelor, dintre care nouă sunt considerați esențiali. Acest lucru înseamnă că organismul uman nu poate produce acești aminoacizi esențiali în cantități suficiente și, prin urmare, trebuie să îi obțină din dietă.
Aminoacizii esențiali includ leucina, izoleucina, valina (cunoscuți împreună ca aminoacizi cu lanț ramificat sau BCAA), fenilalanina, metionina, triptofanul, treonina, lizina și histidina.
 

Aminoacizi lichizi, pastile (capsule, tablete) si pudra de la TopSuplimente


Rolul aminoacizilor în organism este vast și vital. Ei sunt responsabili pentru repararea țesuturilor, creșterea și dezvoltarea celulelor, sinteza enzimelor și hormonilor, precum și pentru furnizarea de energie în timpul exercițiilor fizice intense. Aminoacizii esențiali, în special, sunt foarte importanți pentru construirea și refacerea masei musculare, ceea ce îi face indispensabili atât pentru atleții de performanță, cât și pentru indivizii activi din punct de vedere fizic.
De asemenea, aminoacizii contribuie la funcții metabolice importante, inclusiv reglarea nivelurilor de glucoză din sânge și susținerea sistemului imunitar. Un echilibru adecvat al aminoacizilor în dietă poate influența pozitiv starea de bine, performanța sportivă și recuperarea după efort fizic, demonstrând astfel importanța lor într-o varietate de procese fiziologice.
Deci, aminoacizii nu sunt doar componentele de bază ale proteinelor ci joacă roluri esențiale în susținerea sănătății și a performanței. Integrarea unei game variate de aminoacizi prin alimentație și suplimentare adecvată este importantă pentru atingerea obiectivelor de sănătate și fitness, evidențiind astfel importanța lor într-un stil de viață activ și sănătos.
 

Descoperă puterea aminoacizilor ca suplimente esențiale în performanță și recuperare sportivă


Iubești sportul și te întrebi cum poți optimiza refacerea musculară și îmbunătăți performanța în timpul antrenamentelor? Ei bine, secretul stă în aminoacizi suplimente, elemente fundamentale în construirea și repararea masei musculare. 
La Top Suplimente îți oferim soluția ideală prin gama noastră variată de suplimente aminoacizi esențiali, inclusiv aminoacizi lichizi, aminoacizi pastile/capsule/tablete și aminoacizi pudra. Alege calitatea și eficiența pentru a-ți atinge obiectivele în fitness, indiferent dacă ești un atlet profesionist sau pur și simplu un pasionat de un stil de viață activ.
Fiecare produs din gama noastră este conceput pentru a sprijini atât nevoile sportivilor, cât și pe ale celor care urmăresc o recuperare rapidă după eforturi fizice, îmbunătățind totodată calitatea pielii și păstrând masa musculară. 
Beneficiezi și de livrare rapidă, în doar 24 de ore, pentru sute de produse, transport gratuit la comenzi de peste 250 lei, și nu în ultimul rând, alegerea unui cadou la orice comandă de peste 200 lei. 
Descoperă acum gama noastră de aminoacizi și începe călătoria către atingerea potențialului tău maxim, nutriție avansată și rezultate durabile! 
 

Top Suplimente îți oferă aminoacizi suplimente și soluții personalizate pentru nevoile tale


Înțelegem că fiecare organism este unic și are nevoi diferite. De aceea, îți oferim o gamă largă de opțiuni pentru a satisface orice preferință: de la aminoacizi lichizi pentru o absorbție rapidă la aminoacizi pudra, pastile, capsule și tablete pentru cei care preferă comoditatea. 
Toate aceste forme sunt concepute pentru a-ți furniza aminoacizii necesari, sprijinind astfel dezvoltarea și regenerarea țesuturilor, îmbunătățirea circulației sanguine și oxigenarea celulelor, furnizarea de energie și accelerarea recuperării musculare.
Cu produse de la producători premium, lideri pe piața din țară și din străinătate, beneficiezi de sfaturi gratuite și consultanță de nutriție și sănătate de la specialiști și nutriționiști, ai acces la cele mai bune resurse pentru a-ți sprijini antrenamentele și a-ți maximiza rezultatele. 
Suplimentele cu aminoacizi îți oferă avantajul unui timp de absorbție foarte scurt, intrând rapid în circuitul sanguin pentru a reface țesuturile musculare și pentru a te ajuta să eviți catabolismul.
Alege acum suplimentul potrivit pentru tine din selecția noastră vastă și bucură-te de beneficiile unei nutriții optimizate pentru performanță și recuperare cu aminoacizi suplimente capsule, pudră sau în formă lichidă de pe TopSuplimente.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!