Alevia

Alevia

Suplimente alimentare naturale Alevia prin partenerul TopSuplimente


Alevia este aliatul tău pentru sănătate și stare de bine, oferind remedii naturale din inima Bucovinei
Alevia
este din 1994 aliatul tău pentru sănătate. Peste 30 de ani de remedii naturale Alevia pentru starea ta de bine.


Alevia transformă puterea terapeutică a plantelor în suplimente, remedii şi produse naturiste care să te ajute să fii în formă şi cu poftă de viaţă.
 

Remedii si produse naturale Alevia  pentru sănătate și stare de bine


La Alevia credem în ştiinţă şi inovare. Cu ajutorul tehnologiei se folosesc de toată puterea naturii în folosul oamenilor şi a sănătăţii.
Oamenii de știință de la  Alevia SRL cred în ştiinţă şi dezvoltare. Folosesc tehnologia ca să poată folosi toată puterea naturii în folosul oamenilor şi a sănătăţii lor. Peste 200 de oameni din 9 departamente lucrează zi de zi pentru a aduce beneficiile plantelor aproape de tine.
Alevia investește constant în produse şi tehnologii. Fabrica de 4000mp. Alevia se află în inima Bucovinei, deoarece în natură se găsesc remedii naturiste şi soluţii pentru a fi bine.
 

Alevia vitamine si minerale, multivitamine si suplimente naturiste din inima Bucovinei


La Alevia am învăţat de la natură echilibrul şi armonia. Alevia crede în spiritul de întrajutorare, implicarea în comunitate. Scopul este să îţi susţinem sănătatea și starea de bine cu suplimente alimentare naturale, produse și remedii naturiste de la Alevia srl.
Alevia folosește doar ingrediente naturale, cu un conţinut ridicat de substanţă activă, provenite de la lideri mondiali certificaţi.
Calitatea extractului este foarte importantă. De aceea produsele naturiste Alevia conțin extractele naturale concentrate, îţi aduc beneficii reale, în doze minime, cu efect terapeutic de 50 ori mai puternic decât planta în sine.
 

Pe TopSuplimente.ro ai produse si remedii naturiste Alevia


Suplimentele naturale Alevia au o absorbţie ridicată, formule uşor de asimilat. Astfel, organismul tău va putea folosi şi depozita cât mai mult din nutrienţii şi compuşii binefăcători ai plantelor.
Remediile naturale Alevia sunt realizate din ingrediente atent studiate şi testate în laborator, care acţionează cum trebuie, acolo unde trebuie.
Suplimentele alimentare Alevia sunt în doze optime. Specialiștii Alevia iau de la natură exact ce trebuie şi în proporţii calculate la miligram. Fiecare produs Alevia are doza optimă de substanţă activă pentru un efect intens, rapid şi eficient.
Alevia SRL este o companie de top care îți oferă prin magazinul TopSuplimente o gamă largă de suplimente alimentare naturale, produse și remedii naturiste Alevia vitamine și minerale, multivitamine.

Vezi produse
BioTech USA

BioTech USA

Suplimente nutritive BioTech USA


BioTech este un brand de top în peste 50 de țări din lume
BioTech USA este o companie cu peste 20 ani vechime în producţia de suplimente de nutriţie pentru sportivi, , culturiști, sala sau fitness, dar și suplimente alimentare Biotech.


Biotech este printre puţinele branduri care comercializează doar suplimente sportive de cea mai înaltă calitate şi are linii de producţie dintre cele mai avansate din lume.
 

Suplimente sportive culturism sala si fitness BioTech USA


BioTech este brand de top în multe ţări. Sportivii şi culturiştii joacă un rol important în succesul BioTechUSA, datorită lor s-a menţinut într-o poziţie de top pe piaţă în peste 50 de ţări din întreaga lume.
BioTech înseamnă produse de calitate, mai multe brevete, combinaţii unice de ingrediente active, produse funcţionale şi un număr mare de suplimente nutritive și alimentare Biotec.
 

Suplimente pentru sportivi culturisti si sala BioTechUSA


Numărul de persoane care se antrenează în mod regulat este în continuă creştere, prin urmare, există o cerere mare pentru a întări fizicul si rezistenţa. BioTech oferă suplimente sportive, culturism, sală și fitness, dar și suplimente alimentare Biotech, pentru toate domeniile care au legătură cu activitatea de sport şi atingerea unui stil de viaţă sănătos.
BioTech are pentru fiecare culturist suplimente nutritive, sportive și alimentare de la liderul BioTechUSA.
BioTech oferă o gamă largă de suplimente pentru a satisface toate cerințele: formule lichide, suplimente cu creatină, produse pentru acumulare în greutate, amestec de proteine BioTech și multe altele.
 

Suplimente alimentare si nutritive BioTech


BioTech USA este o companie de top care îți oferă prin magazinul de suplimente sportive TopSuplimente o gamă largă de suplimente nutritive și alimentare pentru sportivi, culturism, sală și fitness de la Biotech.
 

Vezi produse
BSN

BSN

BSN este un brand important de suplimente nutritive, sportive, culturism, sala si fitness


Compania BSN (Bio-Engineered Supplements and Nutrition) a fost înființată în 2001 și de atunci este unul din cele mai importante branduri de suplimente sportive și nutritive, nutriție sportivă. Pe parcursul anilor, produsele și suplimentele BSN au câștigat mai mult de 35 de premii în nutriție sportivă.
Produsele BSN sunt distribuite în peste 90 de țări din întreaga lume.
 

Produse de nutritie si suplimente nutritive pentru sportivi, culturisti, sala si fitness de la BSN


Cele mai cunoscute și apreciate suplimente nutritive și sportive, pentru culturism, sală și fitness, sportivi și culturiști de la BSN sunt: Amino X aminoacizi, No Xplode Legendary pre-workout și Syntha 6 Edge proteine.
BSN este cunoscut la nivel mondial, produsele și suplimentele fiind distribuite în mai mult de 90 de țări din întreaga lume. BSN dispune de o varietate de linii de produse, cele mai multe sunt multifuncționale și, prin urmare, pot fi aplicate unei multitudini de stiluri de viață și în diferite tipuri de sporturi.
Vezi produse
Calivita

Calivita

Calivita produse suplimente si cosmetice prin TopSuplimente


CaliVita este o companie de vânzări directe prezentă în zeci de ţări care, în peste trei decenii de la înfiinţare, a creat o comunitate extraordinară, formată din mii de oameni implicați, preocupați de sănătate și conștienți de importanța prevenției şi calitatea vieţii.


Calivta îți oferă produse de o calitate excelentă, fabricate conform celor mai stricte standarde existente la nivel global, sunt apreciate de consumatorii responsabili, dornici să ofere familiilor lor ceea ce este mai bun în materie de nutriţie inteligentă, suplimente alimentare, vitamine lichide și sucuri bio, cosmetice naturale cu certificare organică, produse ecologice de curăţenie de la Calivita.
 

TopSuplimente pagina de partener oficial Calivita ro


Membrii comunităţii CaliVita care doresc să obţină independenţa financiară fac şi un pas important în direcţia antreprenoriatului, devenind parteneri autorizaţi. Nenumăratele poveşti de succes din toate ţările în care activăm precum şi background-ul profesional recomandă Calivita ca parteneri de afaceri de încredere şi garantează stabilitatea, profitabilitatea şi reuşita unei afaceri extraordinare.
 

Suplimente alimentare Calivita


Viziunea CaliVita International este de a deveni lider internaţional în promovarea unui stil de viaţă sănătos, care oferă, în plus, celor care doresc să devină antreprenori de success, o soluţie verificată pentru obţinerea independenţei financiare.

 • Dacă le-am pune una peste alta, pachetele cu produse Calivita expediate de noi ar atinge înălțimea a 1.000 de turnuri Eiffel.
 • Dacă ar fi puse laolaltă, produsele cosmetice Calivita vândute ar umple 3.000 de căzi.
 • S-au vândut produse Calivita cu vitamina C care reprezintă echivalentul a 30.000 de camioane de portocale.
 • De peste 20 de ani, 80 de milioane de linguriţe cu suc de noni au făcut bine românilor de pretutindeni.

 

Nutritie inteligenta prin produsele Calivita International


Calivita International este o companie de top care îți oferă prin pagina de partener oficial TopSuplimente o gamă largă de suplimente alimentare, vitamine lichide, sucuri bio, cosmetice naturale și produse Calivita ro
 

Calivita logo produse suplimente alimentare - TopSuplimente Acest site TopSuplimente.roeste deţinut, operat şi întreţinut de Top Star Superior SRL, distribuitor independent al produselor Calivita. Membrul îşi asumă întreaga responsabilitate pentru orice conţinut de pe site şi nici Reţeaua Calivita, nici vreuna din persoanele juridice implicate în orice activitate a sa nu au legătură directă cu acest site, prin urmare îşi declină orice responsabilitate în acest sens. Operatorul de date este Top Star Superior SRL, care deţine, administrează şi înreţine site-ul şi este distribuitor independent al produselor Calivita.

 

Vezi produse
Cellucor-Scivation

Cellucor-Scivation

Suplimente nutritive Cellucor si Scivation


Cellucor este un producător de elită de suplimente nutritive premium, premiat de mai multe ori.
Scivation este un brand devotat excelenței în fabricarea, testarea și formularea suplimentelor.


 

Suplimente sportive culturism sala si fitness Cellucor si Scivation


Sub sloganul Rezultatele contează, Cellucor și-a impus să influențeze pozitiv calitatea vieții fiecărui sportiv.

Încă de la început, Cellucor a urmărit o politică de calitate, integritate, inovare și dorința de a avea o singură misiune: de a obține cele mai bune rezultate posibile, să îmbunătățească viața sănătoasă. Fiecare produs Cellucor este supus testării, pentru a asigura calitatea, eficacitatea și siguranța suplimentelor nutritive. Ambalajele premium sunt un simbol al statutului brand-ului de elită din industria suplimentelor nutritive și sportive Cellucor și Scivation.
 

Suplimente pentru sportivi culturisti si sala Cellucor si Scivation


Materiile prime de înaltă calitate și dezvoltarea de noi formule mențin Scivation în topul celor mai căutate mărci de produse și suplimente pentru sportivi, culturiști, sală și fitness.
Xtend este cel mai renumit și apreciat supliment Scivation.
Există un secret simplu în sport pe care învingătorii îl cunosc foarte bine: o refacere rapidă este esențială pentru rezultate mai bune. Pentru a lucra mai mult în repetate rânduri și a progresa constant, refacerea trebuie să fie prioritară.
La Scivation, refacerea este baza dezvoltării de peste 15 ani. Produsele Scivation fac mai mult decât să ajute să înlocuiți nutrienții pierduți prin transpirație. Prin știință, inovație și ingrediente studiate clinic, Scivation produce unele dintre cele mai bune produse de refacere, Xtend fiind marca numarul 1 la nivel mondial, printre cei mai buni aminoacizi BCAA.

Vezi produse
DuoLife

DuoLife

DuoLife suplimente alimentare vitamine lichide


My DuoLife Roamania prin TopSuplimente
Suplimente si vitamine lichide DuoLife
Medical si Pure Formula
Cosmetice Lazizal, Beauty Care si Pure Collagen

Vezi produse
Dymatize

Dymatize

Suplimente nutritive Dymatize


Dymatize suplimente nutritive pentru sportivi profesionisti

Dymatize este unul dintre producatorii de top atunci când vine vorba de suplimentele nutritive pentru sportivi, culturiști, sală și fitness. Produsele Dymatize se bucură de un aspect modern, calitatea fiind aceasi.


Dymatize produce o gamă diversă de suplimente sportive, însă pentru mulți compania este sinonimă cu izolatul de proteine din zer, ISO 100.  Produsul companiei a avut categoria si premiul de Izolatul proteic al anului timp de patru ani.
 

Suplimente sportive culturism sala si fitness Dymatize


În oferta Dymatize mai poți găsi suplimente proteice premium sub formă de pulbere, batoane, gainere, BCAA, creatină și alte suplimente sportive.
Compania americană Dymatize este o marcă recunoscută, la nivel mondial, în domeniul suplimentelor nutritive pentru sportivii profesioniști. Se poate lăuda cu peste 50 de ani de experiență în domeniul producției de suplimente. În crearea noilor produse Dymatize, compania colaborează activ cu oameni de știință și experți din întreaga lume în realizarea suplimentelor nutritive. Încearcă constant să obțină cele mai bune rezultate posibile și pune accentul pe utilizarea unor ingrediente de cea mai înaltă calitate.
 

Suplimente pentru sportivi culturisti si sala Dymatize


Toate suplimentele nutritive și sportive Dymatize care dețin certificarea Alegere Informată, sunt testate pentru substanțe interzise de laboratorul sportiv antidoping LGC de clasă mondială. În plus, Alegere Informată ofera certitudinea că toate produsele au fost fabricate în conformitate cu standarde de înaltă calitate și sunt sigure pentru sportivi.

Vezi produse
Health Nutrition

Health Nutrition

Suplimente alimentare naturale Health Nutrition


Suplimente și produse naturiste, suplimente alimentare naturale, vitamine, sucuri bio 100% pure
Health Nutrition îți oferă soluții integrate de medicină naturistă care promovează un stil de viață sănătos, dinamic și plin de vitalitate.


Echipa Health Nutrition este formată din profesioniști care îți stau oricând la dispoziție, oferind consultanță gratuită, analizând de fiecare dată, obiectiv și cu răbdare, afecțiunile de care suferiți.
 

Suplimente si produse naturiste Health Nutrition


Health Nutrition vă propune o gamă diversă de suplimente și produse naturale, care răspunde celor mai exigente standarde de calitate și siguranță, însoțite întotdeauna de recomandările avizate ale echipei de specialiști. Prin tot ceea ce facem urmărim îmbunătățirea calității vieții și dorim să oferim un plus de sănătate tuturor celor care ne acordă încredere.
Health Nutrition îți vine în ajutor cu o gama variată de suplimente și produse naturiste și consultanță specializată pentru a vă oferi cel mai potrivit tratament.
 

Suplimente si produse naturale Health Nutrition

 

Vezi produse
Herbagen

Herbagen

Cosmetice online originale Herbagen


Fondată în 1994, compania Genmar Cosmetics este astăzi, la peste 28 ani de la înființare, una din cele mai puternice prezențe între producătorii români de produse cosmetice și creatoarea brandurilor Herbagen, Keritogen, Pedex, Artromio-Calmin.


Produsele Herbagena obținute în laboratoarele proprii Genmar Cosmetics nu conțin parabeni, nu sunt testate pe animale, au în compoziție principii active naturale: colagen marin, extract filtrat de melc, venin viperă, biokeratină, celule stem, acid hialuronic, vitamine, uleiuri vegetale și esențiale.
 

Cosmetice si produse skinkare de ingrijire personala Herbagen


Cu un portofoliu de peste 200 de produse, Herbagen îți oferă cele mai bune soluții pentru îngrijirea pielii și părului, masaj, remodelare corporală și relaxare cum ar fi : demachiante, măști faciale, creme, seruri și geluri antirid, uleiuri și creme pentru masaj, șampoane și măști pentru păr, antitranspirante, keratolitice, antireumatice, geluri de duș, loțiuni pentru plajă, unguente, extracte vegetale.
 

Produse cosmetice, creme de fata de noapte si de zi, antirid si hidratante Herbagen


Herbagen folosește ingrediente sigure, certificate organic, bioactive sau de origine naturală, create de firme prestigioase din Europa, Australia și SUA. Acestea sunt integrate în formule originale, eficiente, bine tolerate și recunoscute pentru calitatea lor.
Herbagen, Keritogen, Pedex, Artromio-Calmin sunt fabricate în România, în laboratoarele proprii Genmar Cosmetics, cu respectarea tuturor standardelor și normelor internaționale și interne, sub directa coordonare și supraveghere a specialiștilor și creatorilor cu experiență îndelungată. De peste 28 de ani Herbagen oferă produse de calitate, create cu dragoste și implicare totală în întreg procesul de fabricație.
 

Cosmetice originale creme de corp de ochi si anticearcane Herbagena


Stația proprie de preepurare a apei, echipamentele de ultimă generație, personalul cu experientă bogată și certificările obținute, permit ca Herbagen să respecte toate prevederile de mediu și să ofere produse fabricate în condiții de sigurantă și cu respect constant pentru mediul înconjurător.
Magazin cosmetice online TopSuplimente îți oferă cosmetice originale și produse de îngrijire personală și atenului Herbagen, creme de față de noapte și de zi, creme antirid, produse skincare, anticearcăne, creme de corp, riduri și contur ochi și de față hidratante de la Genmar Cosmetics.
 
Vezi produse
Herbagetica

Herbagetica

Suplimente alimentare naturale Herbagetica


Herbagetica produse naturale și inovative din extracte de plante, sănătate și armonie
Herbagetica și-a început activitate în 2010 în Brașov, în inima României. A dezvoltat produse naturale, organice și inovative, suplimente alimentare naturale, din dorinţa de a descoperi puterea extractelor din plante medicinale și pentru a împărtăși această comoară cu cei care au nevoie.


Pentru Herbagetica calitatea este pe primul loc: calitate în produsele naturiste create, parteneriate cu furnizori de încredere din Uniunea Europeană de la care provin extractele standardizate.
 

Suplimente si produse naturiste Herbagetica


Îți prezentăm lumea vindecătoare a extractelor Herbagetica, formule 100% naturale pentru vindecarea și armonia sănătății dvs.
Formulele inovative Herbagetica reunesc extracte din plante, mult mai intene, benefice și eficiente decât simpla pulbere din plante.
Pe TopSuplimente găsești catalog Herbagetica de suplimente și produse naturiste pentru sănătate și armonie. La noi sunt și produsele Herbagetica din farmacii.
 

Herbagetica produse naturiste si suplimente alimentare naturale


Produsele Herbagetica sunt 100% naturale, nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici. Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. Gama STEM de la Herbagetica ajută organismul să se vindece singur, prin stimularea producției de Celule Stem și regenerarea celulară a organismului.
Majoritatea produselor Herbagetica se pot administra și copiilor atât sub formă de capsulă, cât și sub formă de pulbere amestecată în suc de fructe, dulceață sau miere (deschizând capsula).
 

Vitamine si minerale, suplimente si produse naturale Herbagetica


Herbagetica este o companie românească care îți oferă produse naturale și inovative din extracte de plante standardizate și medicinale pentru sănătate și armonie, suplimente alimentare naturale și produse naturiste, vitamine și minerale, informatii despre Herbagetica ro

Vezi produse
LR Health and Beauty

LR Health and Beauty

LR suplimente alimentare cosmetice si parfumuri LR World


LR Health and Beauty este o companie de top din domeniul producției de suplimente alimetare, produse naturale și remedii naturiste, cosmetice și produse skincare, aparate de îngrijire, parfumuri originale LR. Sediul companiei LR Health Beauty System și producția produselor LR World se află în Germania.


 

LR Health and Beauty – Calitate superioară la prețuri excelente


Poți avea încredere în calitatea produselor LR. Pentru a putea respecta această promisiune, LR Health Beauty System investeşte continuu în știință și cercetare. Astfel, LR dispune de cele mai noi standarde în domeniu, iar produsele LR World vor corespunde celor mai înalte standarde de calitate. Pentru ca rezultatele cercetărilor științifice interne ale LR să fie în siguranță, LR înregistrează brevete pentru foarte multe produse noi și metode inovatoare de producție.
Pentru a putea asigura standardele înalte impuse pe plan intern, LR realizează nu doar controale interne riguroase, ci supune produsele LR unor testări și certificări externe realizate de către SGS Institut Fresenius, IASC (International Aloe Science Council) și Institutul Dermatest.
 

LR - More Quality for your Life


Urmând acest țel, LR îți oferă produse naturale de o înaltă calitate, dezvoltate cu ingrediente pline de energie culese din natură și în baza celor mai noi descoperiri științifice.
LR More Quality înseamnă mai mult decât calitatea produselor LR World. Pentru LR acest lucru înseamnă asumarea sustenabilă a răspunderii pentru angajați, parteneri și furnizori,  și mai ales pentru cliențți, consumatori și natură.
Made in Germany certifică cea mai înaltă calitate din întreaga lume pentru produsele LR.
 

LR Lifetakt suplimente alimentare si produse naturiste cu aloe vera de la LR


LR Lifetakt pentru un stil de viață sănătos, pentru mai multă stare de bine
Dacă ți se întâmplă des să nu ai timp să mănânci sănătos în viața de zi cu zi, produsele LR Lifetakt sunt o modalitate bună de a-ți completa stilul de viață într-un mod potrivit nevoilor tale. Suplimentele alimentare LR susțin starea generală de bine și îți oferă un sprijin stabil în toate etapele vieții printr-un aport potrivit de nutrienți.
LR Lifetakt sunt produse puternice pentu o viață sănătoasă și echilibrată. Stilul de viață modern ne supune organismul multor provocări și îl poate dezechilibra destul de mult. Prin abordarea holistică, LR Health and Beauty oferă o varietate de suplimente alimentare și produse LR Lifetakt de cea mai bună calitate, care te vor susține individual în fiecare etapă a vieții.
 

LR Aloe Via cosmetice și produse naturale skincare cu aloe vera de la LR


Îngrijirea pielii cu produse și cosmetice LR de cea mai inalta calitate
Când vine vorba de produsele LR de îngrijire, alegem doar ce este mai bun din știință și natură pentru piele și păr, fără compromisuri. Produsele de îngrjire LR de înaltă calitate îți oferă o varietate de utilizări potrivite pentru orice tip de piele și păr, indiferent de nevoile acestora. Prin urmare, te poți bucura din plin de o îngrijire specială, din cap până în picioare.
LR Aloe Via are grijă de pielea ta într-un mod atât de natural
Aloe Via de la LR înseamnă puterea hidratantă şi regeneratoare a plantei Aloe Vera, care oferă pielii un aspect sănătos în mod natural. Indiferent de vârstă, vei putea găsi o varietate de produse LR potrivite pentru orice tip de piele, indiferent de nevoile acesteia. Prin urmare, te poţi bucura din plin de o îngrijire specială, din cap până în picioare cu LR Aloe Via.
Substanțele active din gelul de Aloe Vera şi puterea naturală a extractelor organice din plante fac din Aloe Via o gamă unică de produse de îngrijire.
 

LR parfumuri originale din Germania pentru barbati si femei


Categoria de parfumuri LR ce cuprinde trei grupe diferite: parfumuri ale vedetelor, parfumuri Design și Premium ce reflectă stilul de viață și LR Classics, care oferă o gamă diversă de parfumuri pentru fiecare personalitate, preferință și ocazie. Concentrația mare de ulei de parfum cu persistență îndelungată este avantajul parfumurilor LR World. Având la bază zeci de ani de expertiză în parfumuri, LR creează produse Made in Germany împreună cu renumite case internaționale din acest domeniu.
 

LR suplimente alimentare naturale, produse naturiste, cosmetice si parfumuri LR World


LR World iti oferă prin partenerul magazin online Top Suplimente o gamă larga de produse LR, suplimente alimentare naturale, remedii și produse naturiste, cosmetice și produse skincare, parfumuri originale LR
"Pe lângă produsele inovatoare specifice fiecarei nevoi în parte, LR oferă și sfaturi despre nutriție, exerciții fizice și stil de viață sănătos, recomandări făcute de specialiști recunoscuți în domeniile lor" (Dr. Sven Werchan, expert independent nutriție)
"Produsele de calitate stau la baza unei pieli frumoase, radiante" (Dr. Med. Gerrit Schlippe, specialist dermatologie și venerologie, cu experiență de peste 25 ani în cercetare practică și teoretică a produselor cosmetice)
"Gama de îngrijire a pielii LR oferă îngrijire optimă, zilnică, cu ingrediente active de cea mai bună calitate, combinate cu tehnologii de ultimă oră, adresând fiecare nevoie a pielii în parte" (Dr. Werner Voss, fondator și director Institutul Dermatest GmbH)

Vezi produse
MuscleTech

MuscleTech

Suplimente nutritive MuscleTech


MuscleTech suplimente nutritive inovatoare, cercetate științific, brevetate și patentate, produse și proteine Muscle Tech pentru sportivi, culturiști, sală și fitness
MuscleTech este un producător de suplimente nutritive, al cărui principal scop este cercetarea.


Prin urmare, o mare parte din resursele Muscle Tech merg exact către cercetarea științifică, să descopere modalități noi și mai eficiente pentru a avansa în industria suplimentelor nutriționale și sportive. MuscleTech poate spune acum cu mândrie că a dezvoltat una dintre cele mai eficiente serii de suplimente a tuturor timpurilor.
 

Suplimente sportive culturism sala si fitness MuscleTech


Suplimentele MuscleTech sunt create din ingrediente de cea mai bună calitate. De 30 ani Muscle Tech are un nume sinonim cu calitatea-premium și este fruntaș în topurile suplimentelor nutritive la nivel mondial.
Dedicația absolută pentru cercetările științifice care stau în spatele producerii celor mai de calitate suplimente din lume a reprezentat piesa de rezistență a celei mai bine vândute mărci de suplimente sportive din America, înca de la înființarea companiei MuscleTech, in 1995. Astăzi, marca MuscleTech este sinonimă cu suplimente deosebite, de o calitate superioară, dintre care amintim doar câteva: Hydroxycut, Nitro Tech, Cell Tech, Vapor, Mass Tech... și alte suplimente, produse și proteine MuscleTech.
 

Suplimente pentru sportivi culturisti si sala MuscleTech


Calitatea de excepție a suplimentelor MuscleTech a stabilit un standard foarte înalt, care încă nu a fost egalat de alte companii de profil. Scopul final al MuscleTech este să îi asigure pe consumatori, sportivi și culturiști, că în momentul în care aleg suplimentele originale MuscleTech, nu copiile lor ieftine de pe piață, vor avea parte de calitate adevarată.
MuscleTech a creat suplimente inovatoare, de cea mai înaltă calitate, care au obținut mai mult de 30 de brevete în Statele Unite și alte peste 50 în întreaga lume, iar nenumărați sportivi și culturiști profesioniști fac parte din echipa MuscleTech, pentru a se putea bucura primii de aceste suplimente nutritive avansate. Amintim doar pe Henry Cavill (actor Superman, Justice League).
Prin magazinul de suplimente sportive TopSuplimente avem pentru orice culturist suplimente sportive și nutritive, pentru sală și fitness, sportivi și culturiști, de la MuscleTech.

Vezi produse
Mutant PVL

Mutant PVL

Mutant PVL suplimente nutritive si sportive pentru masa musculara de calitate, proportii ale corpului, antrenamente intense si greutati


A fi Mutant înseamnă a fi anormal. Mulți cred că nu ești normal dacă ești în căutarea unor proporții mutante ale corpului. Dar tu te simți ca acasă în sala de sport, mai liber decât oriunde altundeva.
Încercă să ridici în fiecare zi greutăți mai mari decât majoritatea. Pur și simplu nu te mulțumi a fi normal. Cere mai mult. Asta înseamnă să fii Mutant.
 

PVL Mutant suplimente nutritive, sportive, culturism, sala si fitness, pentru sportivi si culturisti


Suplimentele PVL Mutant sunt printre preferatele culturiștilor și sportivilor din Canada, dar și pe piețele internaționale, din mai multe bune motive. În primul rând, în loc de investiția în publicitate și marketing, PVL folosește acești bani pentru dezvoltarea calității produselor Mutant. În al doilea rând, suplimentele nutritive PVL sunt realizate în Canada cu echipamente de producție moderne. Pentru o performanță sportivă, nu există nici un indiciu că ar fi exista calitate mai bună decât cea a suplimentelor nutritive și sportive de la Mutant PVL.
Vezi produse
Nutrex

Nutrex

Suplimente nutritive Nutrex


Suplimente Nutrex eficiente și cea mai bună calitate, pentru culturiști, sportivi, fitness

Nutrex este cunoscută pentru suplimente nutritive și alimentare extrem de eficiente și de cea mai bună calitate.


Nutrex Research este o companie americană înființată în anul 2002 care și-a construit o reputație foarte bună într-un timp foarte scurt.
 

Suplimente sportive culturism sala si fitness Nutrex


Compania Nutrex a fost creată pentru a aduce pe piață produse inovatoare, cu adevărat eficiente și de înaltă calitate. Produsele sunt rezultatul pe termen lung ale cercetării și testării. Nutrex a adus pentru prima dată pe piață suplimente nutritive sub formă de capsule lichide care asigură absorbția rapidă a componentelor și rezultate mai bune.
Prin magazinul de suplimente sportive TopSuplimente avem pentru orice culturist suplimente alimentare, sportive și nutritive, arzătoare de grăsimi pentru sală și fitness, sportivi și culturiști, de la Nutrex Research.
 

Suplimente pentru sportivi culturisti si sala Nutrex


Suplimentele Nutrex sunt recomandate pentru culturiști, iubitori de fitness, practicanți de arte marțiale, sportivi, powerlifteri.
Nutrex a devenit o marcă majoră în industria suplimentelor nutritive pentru sportivi.
Nutrex oferă fiecărui culturist suplimente sportive, nutritive și alimentare de la producătorul Nutrex Research.
Nutrex este un producător care îți oferă prin magazinul de suplimente sportive TopSuplimente o gamă largă de suplimente alimentare și nutritive pentru sportivi, culturism, sală și fitness de la Nutrex Research.
 

Suplimente alimentare si nutritive Nutrex

Vezi produse
PharmaNord

PharmaNord

Suplimente alimentare naturale PharmaNord


Pharma Nord este unul dintre cei mai mari producători de suplimente alimentare şi remedii naturale din Europa. Compania dezvoltă, fabrică şi comercializează suplimente alimentare, remedii naturale şi medicamente care au o solidă bază ştiinţifică privind biodisponibilitatea, siguranţa şi documentaţia produselor.


Calitate daneză de suplimente și remedii naturale la standardede  medicamente, fabricate în Danemarca de PharmaNord.
 

Remedii si produse naturale PharmaNord


Baza de date cu cercetări de la Pharma Nord conţine peste 9.000 de cercetări ştiinţifice, inclusiv un mare număr de studii realizate cu produsele PharmaNord. Baza de date este elementul esenţial al întregului proces de producţie al suplimentelor alimentare și produselor naturiste.
PharmaNord este o companie atipică în industria suplimentelor alimentare, oferind calitate farmaceutică. Toate produsele sunt fabricate respectând atât standardele GMP (Good Manufacturing Practice) pentru suplimentele alimentare, cât și standardele HACCP care se aplică procesului de fabricație a medicamentelor.
 

PharmaNord vitamine si minerale, multivitamine si suplimente naturiste


Medicii, cercetătorii și alți specialiști din domeniul sănătății pot avea încredere în produsele Pharma Nord și le pot recomanda pacienților lor sau le pot folosi în diverse studii de cercetare.
Ambalarea în blistere a produselor PharmaNord asigură o bună igienă și durabilitate. Suplimentele alimentare Pharma Nord sunt ambalate individual în blistere și nu în flacoane din plastic sau din sticlă, ca să protejăm produsele cât mai bine posibil.
De îndată ce rupeți sigiliul unui flacon cu vitamine, pastilele încep să-și piardă puterea. Studiile au arătat că dacă depozitați recipientul într-un mediu umed, cum ar fi bucătăria sau baia, atunci valoarea nutritivă a vitaminelor solubile în apă poate scădea drastic și, în cel mai rău caz, chiar dispărea complet în doar o săptămână. În consecință, blisterul este cea mai igienică opțiune.
 

Produse si remedii naturiste PharmaNord


Pharma Nord este o companie din Danemarca, unul dintre cei mai mari producători de suplimente alimentare şi remedii naturale din Europa, Prin magazinul TopSuplimente ai o gamă largă de suplimente alimentare naturale, produse și remedii naturiste la standarde de medicamente de la PharmaNord.

Vezi produse
Rotta Natura

Rotta Natura

Suplimente alimentare naturale Rotta Natura

 
 • Rotta Natura este o companie românească cu peste 30 ani experiență în domeniul suplimentelor alimentare naturale
 • Peste 100 extracte plante dozate optim pentru fiecare afecțiune

 • Substanțe active garantate
 • Produse naturiste Rotta Natura din extracte naturale, sigure, fără efecte adverse
 • Formule complexe și complete, principii bio-active naturale
 • formule originale inovatoare de suplimente naturale Rotta Natura
 • Efecte dovedite științific
 

Suplimente si produse naturiste Rotta Natura


Rotta Natura este o companie românească dedicată realizării de produse naturale și suplimente naturiste care îmbunătățesc viața noastră, a tuturor. Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu, Rotta Natura aduce echilibrul dintre știință și natură prin realizarea suplimentelor alimentare care au cu adevărat puterea de a ne însănătoși și de a ne oferi echilibrul atât de necesar într-un mediu de viață din ce în ce mai nociv.
Formulele concepute pentru suplimentele naturale și produsele naturiste Rotta Natura sunt eficiente deoarece oferă doza optimă de principii active de care organsimul are nevoie pentru a fi în cea mai bună formă.
 

Suplimente si produse naturale Rotta Natura


Rotta Natura folosește extracte din plante care conțin o concentrație mărită de bio-compuși față de planta simplă. Spre deosebire de un ceai, efectul terapeutic al capsulelor pe bază de extracte este mult mărit întrucât nu se pierde nimic din potențialul de vindecare al plantelor. În plus, formulele Rotta au doza optimă, un conținut echilibrat de substanțele active esențiale.
Toate produsele Rotta sunt certificate de către autoritatea română responsabilă, SNPMAPS (Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului). Realizate în sistem de management al calității ISO 9001, în sistem de management al siguranței produsului ISO 22000/HACCP, în sistem de management al mediului ISO 14001.
Rotta Natura este o companie românească care îți oferă suplimente alimentare naturale și produse naturiste, realizate din extracte din plante standardizate și medicinale, dozate optim cu efecte dovedite științific
 
Vezi produse
Scitec

Scitec

Suplimente nutritive Scitec Nutrition


Fondată în 1996, Scitec Nutrition a ajuns una dintre cele mai mari companii în domeniul producției și distribuiției de suplimente nutritive din Europa. Produsele și suplimentele Scitec sunt comercializate în întreaga lume.


 

Suplimente pentru sportivi culturisti si sala Scitec Nutrition


Scitec Nutrition deține propria fabrică de suplimente alimentare și nutritive, cu o suprafața de peste 12.000 metri pătrați.
Prin TopSuplimente, Scitec îți oferă o gamă variată de suplimente de foarte bună calitate: proteine, glutamină, carnitină, aminoacizi, vitamine și minerale, extracte din plante și creatină de la Scitec Nutrition.
 

Suplimente sportive culturism sala si fitness Scitec Nutrition


Suplimente nutritive Scitec Nutrition vin în completarea unor lipsuri care nu pot fi completate de organismul nostru. Suplimente alimentare, nutritive și vitamine sunt recomandate pentru culturism și fitness.
Scitec Nutrition este de 30 de ani un unul din cei mai importanți producători de suplimente nutritive din Europa, care îți oferă prin magazinul de suplimente sportive TopSuplimente o gamă largă de suplimente alimentare și nutritive pentru sportivi, culturism, sală și fitness de la Scitec.
 

Suplimente alimentare si nutritive Scitec Nutrition

Vezi produse
Swanson

Swanson

Vitamine și suplimente nutritive Swanson cu ingrediente active


Vitaking, Vitaminking și Swanson fac parte din grupul Vitaking Inc din Ungaria. În afară de propria marcă comercială Vitaking, oferă alte peste 200 produse, incluzând gama Swanson Health Products
Calitate garantată. Oferta Swanson și Vitaking cuprinde doar produse cu ingrediente valoroase şi un conţinut înalt de substanţe active.
Conţinut garantat. Produsele Swanson și Vitaking sunt testate permanent în laboratoare acreditate independente. Este garantată complet acurateţea şi veridicitatea datelor specificate pe etichetă.
Vezi produse
Universal-Animal

Universal-Animal

Suplimente alimentare si nutritive Universal Nutrition si Universal Animal


Universal Nutrition este unul din cei mai cunoscuți producători de top de suplimente alimentare și nutritive. De peste 30 de ani Universal Nutrition este un nume cunoscut printre sportivi, atleți și culturiști, oferind suplimente nutriționale și sportive de înaltă calitate.


 

Suplimente pentru sportivi culturisti si sala Universal Nutrition si Universal Animal


Prezentă în peste 100 de țări, Universal Nutrition și Universal Animal oferă suplimente, nutritive și sportive cu formule de înaltă calitate pentru toate disciplinele sportive, pentru menținerea stării de sănătate.
Din dorința de a îmbunătăți mereu calitatea produselor, Universal Nutrition a implementat standardele europene GMP, care a avut ca prim rezultat reformularea unor suplimente prin includerea ingredientelor inovatoare și eficiente în formulele produselor Universal Nutrition si Universal Animal.
 

Suplimente sportive culturism sala si fitness Universal Nutrition si Universal Animal


Suplimentele Animal și Universal Nutrition înseamnă calitate, servicii, capacitatea de reacție, fiabilitate și inovație.
Universal Nutrition este este unul din cei mai cunoscuți producători de suplimente alimentare și nutritive, iar prin magazinul de suplimente sportive TopSuplimente ai o gamă largă de suplimente alimentare și nutritive pentru sportivi, culturism, sală și fitness de la Universal Animal și Universal Nutrition.
 

Suplimente nutritive Universal Nutrition si Universal Animal

Vezi produse
Usana

Usana

Suplimente, vitamine si minerale Usana, produse ingrijire si cosmetice Celavive


Produsele de nutriție USANA sunt foarte avansate din punct de vedere științific și asigură o nutriție optimă pe tot parcursul vieții. Majoritatea oamenilor pot începe programul lor personalizat de nutriție USANA fără absolut nici o problemă și vor vedea repede îmbunătățirea stării de sănătate.


Cu suplimente nutriționale de înaltă calitate, alimente sănătoase și produse de îngrijire a pielii lipsite de substanțe chimice nocive sau conservanți, USANA vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă menține starea de bine.
Cercetarea și inovațiile USANA se bazează pe mai mult de 60 de oameni de știință (biochimiști, biologi moleculari și celulari, medici, farmaciști și experți în științele sportului) pentru a cerceta și dezvolta produse în baza celor mai recente descoperiri ale științei nutriționale. Aceștia lucrează în laboratoare de ultimă generație, testând, studiind și îmbunătățind în mod continuu linia de produse. Unitățile de producție USANA operează conform normelor GMP de calitate farmaceutică și Bunelor Practici de Fabricație la nivel farmaceutic; suplimentar.
Datorită certificărilor și acreditărilor, USANA este verificată de agențiile guvernamentale, care efectuează inspecții periodice ale uzinei din Salt Lake City.

Vezi produse
Vitaking

Vitaking

Suplimente alimentare Vitaking


Vitaminking face parte din grupul Vitaking Inc din Ungaria, producând propria marcă de suplimente și produse Vitaking.
Calitate garantată Vitaking


Magazinele, drogheriile şi farmaciile sunt pline cu mii de vitamine şi de suplimente alimentare și nutritive. Majoritatea acestora însă nu are niciun efect. Conţinutul de substanţe active al acestora este atât de mic, încât prin administrarea lor nu se poate aştepta la niciun rezultat sesizabil. De fapt, acesta este adevăratul motiv pentru care, după un timp mulţi devin sceptici în legătură cu toate suplimentele nutriţionale și alimentare. Le-au încercat şi nu le-au părut eficiente.
 

Produse vitamine si minerale Vitaking


Despre produsele Vitaking pareri sunt mult, dar sigur este faptul că oferta Vitaking cuprinde doar produse cu ingrediente valoroase şi un conţinut înalt de substanţe active. Vitaking nu comercializează obişnuitele preparate ieftine de multivitamine, care conţin necesarul zilnic de vitamine doar într-o proporţie redusă.
Conţinut garantat al suplimentelor Vitaking
Produsele Vitaking sunt testate permanent în laboratoare acreditate independente. Este garantată complet acurateţea şi veridicitatea datelor specificate pe eticheta Vitaking.
Vitaminking este o companie din Ungaria care îți oferă suplimente alimentare, produse, vitamine și minerale Vitaking ro
 

Multivitamine si minerale, suplimente Vitaking

Vezi produse
Xplode Gain Nutrition

Xplode Gain Nutrition

Suplimente nutritive Xplode Gain Nutrition


Xplode Gain Nutrition oferă suplimente nutritive și sportive de foarte bună calitate. Cu ajutorul echipei de cercetători și folosind tehnologii de fabricație de ultimă oră, Xplode Gain a reușit să vină pe piață cu produse de înaltă calitate, fiind rezultatul eforturilor de cercetare și colaborare cu diverse universități de prestigiu.


 

Suplimente sportive culturism sala si fitness Xplode Gain Nutrition


Xplode Gain Nutrition oferă suplimente de calitate culturiștilor și sportivilor de performanță care se antrenează intens în vederea obținerii unor rezultate sportive cât mai bune.
Cel mai popular și cunoscut produs este X Whey Zero, proteina Xplode Gain Nutrition.
În magazinul de suplimente sportive TopSuplimente avem pentru orice culturist suplimente sportive și nutritive de înaltă calitate, pentru sală și fitness, sportivi și culturiști, proteine de la Xplode Gain Nutrition.
 

Suplimente pentru sportivi culturisti si sala Xplode Gain Nutrition

Vezi produse
Zenyth

Zenyth

Suplimente alimentare naturale Zenyth Pharmaceuticals


Zenyth Pharmaceuticals este o companie românească producătoare de suplimente alimentare premium Zenyth, unul dintre liderii pieței de suplimente alimentare din România.


Zenyth oferă nu doar produse naturale cu multiple efecte benefice pentru sănătate, dar se implică activ și în acțiuni de educație și informare publică privind necesitatea unui stil de viață sănătos.
 

Suplimente si produse naturiste Zenyth


Doar produse premium Zenyth din 2009!
În anul 2009 Zenyth lansa primul său produs, ColonHelp. În scurt timp de la lansare, ColonHelp a devenit cel mai popular și îndrăgit produs pentru detoxifiere și slăbire din România. Din 2009 și până astăzi, Zenyth Pharmaceuticals își respectă promisiunea de a oferi cele mai bune produse pentru îngrijirea sănătății.

 • Zenyth produse și suplimente alimentare premium, produse 100% naturale, cu ingrediente de calitate, în doze optime
 • Calitatea superioară a produselor, dezvoltarea permanentă, îmbunătățirea continuă a formulelor
 • Produse Zenyth certificate organic CERES, fabricate în sistem integrat de management calitate-siguranță alimentară
 • Zenyth îți oferă cele mai bune sfaturi pentru viață sănătoasă și cele mai bune produse pentru sănătate
 

Zenyth produse naturiste si suplimente alimentare naturale Zenyth Pharma


Zenyth Pharma este unul dintre cei mai activi promotori ai medicinei funcționale în România. Experiența ultimilor ani a arătat că există un interes real și sincer din partea multor specialiști de a pune în practică o nouă medicină, o medicină care utilizează tratamente şi concepte de sănătate şi boală diferite de modelul tradițional, o medicină care vine în sprijinul pacientului cu un plan de tratament integrativ, bazat pe medicamente, suplimente alimentare, nutriție şi stil de viață cât mai sănătos.
Zenyth Pharmaceuticals este o companie românească care îți oferă prin magazinul TopSuplimente un catalog de produse Zenyth, suplimente alimentare premium și produse naturale, vitamine și minerale Zenyth ro
 

Vitamine si minerale, suplimente si produse naturale Zenyth

Vezi produse

Lista marci

Lista marci

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!