Alevia

Alevia

Alevia aliatul pentru sănătate și stare de bine, remedii naturale din inima Bucovinei


Alevia este din 1994 aliatul tău pentru sănătate. Peste 25 de ani de remedii naturale pentru starea ta de bine.
Alevia transformă puterea terapeutică a plantelor în suplimente şi produse naturale care să te ajute să fii în formă şi cu poftă de viaţă.
Oamenii de știință de la  Alevia cred în ştiinţă şi dezvoltare. Folosesc tehnologia ca să poată folosi toată puterea naturii în folosul oamenilor şi a sănătăţii lor. Peste 200 de oameni din 9 departamente lucrează zi de zi pentru a aduce beneficiile plantelor aproape de tine.
Alevia investește constant în produse şi tehnologii. Fabrica de 4000mp. Alevia se află în inima Bucovinei, deoarece în natură se găsesc remedii şi soluţii pentru a fi bine.
Vezi mai multe produse
BioTech USA

BioTech USA

BioTech brand de top, suplimente nutritive de înaltă calitate, pentru sportivi, culturiști


BioTech este o companie cu peste 20 ani vechime în producţia de suplimente de nutriţie pentru sportivi. Este printre puţinele branduri care comercializează doar produse de cea mai înaltă calitate şi are linii de producţie dintre cele mai avansate din lume.
BioTech USA este brand de top în multe ţări. Sportivii şi culturiştii joacă un rol important în succesul BioTech USA, datorită lor s-a menţinut într-o poziţie de top pe piaţă în peste 44 de ţări din întreaga lume.
BioTech înseamnă produse de calitate, mai multe brevete, combinaţii unice de ingrediente active, produse funcţionale şi un număr mare de suplimente.
Numărul de persoane care se antrenează în mod regulat este în continuă creştere, prin urmare, există o cerere mare pentru a întări fizicul si rezistenţa. BioTech oferă suplimente pentru toate domeniile care au legătură cu activitatea de sport şi atingerea unui stil de viaţă sănătos.
BioTech oferă o gamă largă de suplimente pentru a satisface toate cerințele: formule lichide, suplimente speciale cu creatină, produse pentru acumulare în greutate, amestec de proteine...
Vezi mai multe produse
Calivita

Calivita

Calivita suplimente, sucuri bio și cosmetice naturale, nutriție inteligentă


CaliVita este o companie de vânzări directe prezentă în zeci de ţări care, în aproape trei decenii de la înfiinţare, a creat o comunitate extraordinară, formată din mii de oameni implicați, preocupați de sănătate și conștienți de importanța prevenției şi calitatea vieţii.
Produsele de o calitate excelentă, manufacturate conform celor mai stricte standarde existente la nivel global, sunt apreciate de consumatorii responsabili, dornici să ofere familiilor lor ceea ce este mai bun în materie de nutriţie inteligentă, cosmetice naturale cu certificare organică, produse ecologice de curăţenie.
Viziunea CaliVita International este de a deveni lider internaţional în promovarea unui stil de viaţă sănătos, care oferă, în plus, celor care doresc să devină antreprenori de success, o soluţie verificată pentru obţinerea independenţei financiare.
 
Vezi mai multe produse
Celucor-Scivation

Celucor-Scivation

Cellucor C4 suplimente nutritive premiate, pre-antrenament, Scivation Xtend cei mai buni aminoacizi BCAA


Cellucor este un producător de elită de suplimente nutritive premium, premiat de mai multe ori. Sub sloganul Rezultatele contează, Cellucor și-a impus să influențeze pozitiv calitatea vieții fiecărui sportiv.
Încă de la început, Cellucor a urmărit o politică de calitate, integritate, inovare și dorința de a avea o singură misiune: de a obține cele mai bune rezultate posibile, să îmbunătățească viața sănătoasă. Fiecare produs este supus testării, pentru a asigura calitatea, eficacitatea și siguranța suplimentelor nutritive. Ambalajele premium sunt un simbol al statutului brand-ului de elită din industria suplimentelor nutritive.
Scivation este un brand devotat excelenței în fabricarea, testarea și formularea suplimentelor. Materiile prime de înaltă calitate și dezvoltarea de noi formule mențin Scivation în topul celor mai căutate mărci de produse pentru sportivi.
Xtend este cel mai renumit și apreciat supliment Scivation.
Scivation Xtend pentru refacerea campionilor
Există un secret simplu în sport pe care învingătorii îl cunosc foarte bine: o refacere rapidă este esențială pentru rezultate mai bune. Pentru a lucra mai mult în repetate rânduri și a progresa constant, refacerea trebuie să fie prioritară.
La Xtend, refacerea este baza dezvoltării de peste 10 ani. Produsele Scivation fac mai mult decât să ajute să înlocuiți nutrienții pierduți prin transpirație. Prin știință, inovație și ingrediente studiate clinic, Scivation produce cele mai bune produse de refacere, Xtend fiind marca numarul 1 la nivel mondial de cei mai buni aminoacizi BCAA.
Vezi mai multe produse
Dymatize

Dymatize

Suplimente nutritive, izolate proteice, gainere Dymatize sportivi profesioniști


Dymatize este unul dintre producatorii de top atunci când vine vorba de suplimentele nutritive. Produsele Dymatize se bucură de un aspect modern, calitatea fiind aceasi.
Dymatize produce o gamă diversă de suplimente alimentare, însă pentru mulți compania este sinonimă cu izolatul de proteine din zer, ISO 100.  Produsul companiei a avut categoria si premiul de Izolatul proteic al anului timp de patru ani.
În oferta mai puteți găsi suplimente proteice premium sub formă de pulbere, batoane, gainere, BCAA, creatină și alte suplimente.
Compania americană Dymatize este o marcă recunoscută, la nivel mondial, în domeniul suplimentelor nutritive pentru sportivii profesioniști. Se poate lăuda cu peste 50 de ani de experiență în domeniul producției de suplimente. În crearea noilor produse, compania colaborează activ cu oameni de știință și experți din întreaga lume în realizarea suplimentelor nutritive. Încearcă constant să obțină cele mai bune rezultate posibile și pune accentul pe utilizarea unor ingrediente de cea mai înaltă calitate.
Toate produsele Dymatize care dețin certificarea Alegere Informată, sunt testate pentru substanțe interzise de laboratorul sportiv antidoping LGC de clasă mondială. În plus, Alegere Informată ofera certitudinea că toate produsele au fost fabricate în conformitate cu standarde de înaltă calitate și sunt sigure pentru sportivi.
Vezi mai multe produse
Health Nutrition

Health Nutrition

Health Nutrition produse naturiste, suplimente, vitamine, sucuri bio 100% pure


Health Nutrition oferă soluții integrate de medicină naturistă care promovează un stil de viață sănătos, dinamic și plin de vitalitate.
Echipa Health Nutrition este formată din profesioniști care vă stau oricând la dispoziție, oferindu-vă consultanță gratuită, analizând de fiecare dată, obiectiv și cu răbdare, afecțiunile de care suferiți.
Vă propunem o gamă diversă de produse 100% naturale, care răspunde celor mai exigente standarde de calitate și siguranță, însoțite întotdeauna de recomandările avizate ale echipei noastre. Urmărim îmbunătățirea calității vieții și dorim să oferim un plus de sănătate tuturor celor care ne acordă încredere.
Health Nutrition vine în ajutorul dumneavoastră cu o gama variată de produse naturiste și consultanță specializată pentru a vă oferi cel mai potrivit tratament.
Vezi mai multe produse
Herbagen

Herbagen

Herbagen cosmetice Genmar, creme piele și ten, extract melc, venin viperă


Fondată în 1994, compania Genmar Cosmetics este astăzi, la peste 25 ani de la înființare, una din cele mai puternice prezențe între producătorii români de produse cosmetice și creatoarea brandurilor Herbagen, Keritogen, Pedex, Artromio-Calmin.
Produsele obținute în laboratoarele proprii nu conțin parabeni, nu sunt testate pe animale, au în compoziție principii active naturale: colagen marin, extract filtrat de melc, venin viperă, biokeratină, celule stem, acid hialuronic, vitamine, uleiuri vegetale și esențiale.
Cu un portofoliu de peste 200 de produse, Herbagen oferă cele mai bune soluții pentru îngrijirea pielii și părului, masaj, remodelare corporală și relaxare cum ar fi : demachiante, măști faciale, creme , seruri și geluri antirid, uleiuri și creme pentru masaj, șampoane și măști pentru păr, antitranspirante, keratolitice, antireumatice, geluri de duș, loțiuni pentru plajă, unguente, extracte vegetale.
Herbagen folosește ingrediente sigure, certificate organic, bioactive sau de origine naturală, create de firme prestigioase din Europa, Australia și SUA. Acestea sunt integrate în formule originale, eficiente, bine tolerate și recunoscute pentru calitatea lor.
Herbagen, Keritogen, Pedex, Artromio-Calmin sunt fabricate în România, în laboratoarele proprii Genmar Cosmetics, cu respectarea tuturor standardelor și normelor internaționale și interne, sub directa coordonare și supraveghere a specialiștilor și creatorilor cu experiență îndelungată.
Vezi mai multe produse
Herbagetica

Herbagetica

Herbagetica produse naturale și inovative din extracte de plante, sănătate și armonieHerbagetica și-a început activitate în 2010 în Brașov, în inima României. A dezvoltat produse naturale, organice și inovative din dorinţa de a descoperi puterea extractelor din plante și pentru a împărtăși această comoară cu cei care au nevoie.
Pentru Herbagetica calitatea este pe primul loc: calitate în produsele create, parteneriate cu furnizori de încredere din Uniunea Europeană de la care provin extractele standardizate.
Vă prezentăm lumea vindecătoare a extractelor Herbagetica, formule 100% naturale pentru vindecarea și armonia sănătății dvs.
Formulele inovative Herbagetica reunesc extracte din plante, mult mai intene, benefice și eficiente decât simpla pulbere din plante.
Produsele Herbagetica sunt 100% naturale, nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici. Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. Gama STEM de la Herbagetica ajută organismul să se vindece singur, prin stimularea producției de Celule Stem și regenerarea celulară a organismului.
Majoritatea produselor Herbagetica se pot administra și copiilor atât sub formă de capsulă, cât și sub formă de pulbere amestecată în suc de fructe, dulceață sau miere (deschizând capsula).
Vezi mai multe produse
LR Health&Beauty

LR Health&Beauty

Calitate superioară la prețuri excelente LR World


Puteți avea încredere în calitatea produselor LR. Pentru a putea respecta această promisiune față de dumneavoastră, LR investeşte în mod continuu în știință și cercetare. Astfel vom putea dispune de cele mai noi standarde în domeniu, iar produsele noastre vor corespunde, mulțumită celor mai noi tehnici și a cercetării științifice permanente, celor mai înalte standarde de calitate. Pentru ca rezultatele cercetărilor științifice interne ale LR să fie în siguranță, LR înregistrează brevete pentru foarte multe produse noi și metode inovatoare de producție.
Pentru a putea asigura standardele înalte impuse pe plan intern, LR realizează nu doar controale interne riguroase, ci supune produsele sale unor testări și certificări externe realizate de către SGS INSTITUT FRESENIUS, IASC (International Aloe Science Council) și Institutul Dermatest.
LR Health & Beauty suplimente de calitate, geluri de băut, parfumuri, cosmetice și înfrumusețare
Vezi mai multe produse
MuscleTech

MuscleTech

Suplimente nutritive inovatoare, cercetate științific, pentru sportivi, culturiști


MuscleTech este un producător de suplimente nutritive, al cărui principal scop este cercetarea. Prin urmare, o mare parte din resursele lor merg exact către cercetarea științifică, să descopere modalități noi și mai eficiente pentru a avansa în industria suplimentelor nutriționale. MuscleTech poate spune acum cu mândrie că a dezvoltat cea mai eficientă serie de suplimente a tuturor timpurilor.
Dedicația absolută pentru cercetările științifice care stau în spatele producerii celor mai de calitate suplimente din lume a reprezentat piesa de rezistență a celei mai bine vândute mărci de suplimente sportive din America, înca de la înființarea companiei MuscleTech, in 1995. Astăzi, marca MuscleTech este sinonimă cu suplimente deosebite, de o calitate superioară, dintre care amintim doar câteva: Hydroxycut, Nitro-Tech, Cell-Tech, Vapor, Mass-Tech, CreaCore, NeuroCore...
Calitatea de excepție a suplimentelor MuscleTech a stabilit un standard foarte înalt, care încă nu a fost egalat de alte companii de profil. Scopul final al MuscleTech este să îi asigure pe consumatori, sportivi și culturiști, că în momentul în care aleg suplimentele originale MuscleTech, nu copiile lor ieftine de pe piață, vor avea parte de calitate adevarată.
MuscleTech a creat suplimente inovatoare, de cea mai înaltă calitate, care au obținut mai mult de 30 de brevete în Statele Unite și alte peste 50 în întreaga lume, iar nenumărați sportivi și culturiști profesioniști fac parte din echipa MuscleTech, pentru a se putea bucura primii de aceste suplimente nutritive avansate. Amintim doar pe Henry Cavill (actor Superman, Justice League).
Vezi mai multe produse
Nutrex

Nutrex

Suplimente Nutrex eficiente, cea mai bună calitate, pentru culturiști, sportivi, fitness


Nutrex Research este o companie americană înființată în anul 2002 care și-a construit o reputație foarte bună într-un timp foarte scurt. Nutrex este cunoscută pentru suplimente extrem de eficiente și de cea mai bună calitate.
Compania Nutrex a fost creată pentru a aduce pe piață produse inovatoare, cu adevărat eficiente și de înaltă calitate. Produsele sunt rezultatul pe termen lung ale cercetării și testării. Nutrex a adus pentru prima dată pe piață suplimente nutritive sub formă de capsule lichide care asigură absorbția rapidă a componentelor și rezultate mai bune.
Suplimentele Nutrex sunt recomandate pentru culturiști, iubitori de fitness, practicanți de arte marțiale, sportivi, powerlifteri.
Nutrex a devenit o marcă majoră în industria suplimentelor nutritive pentru sportivi.
Vezi mai multe produse
Pharma Nord

Pharma Nord

Suplimente și remedii naturale PharmaNord fabricate în Danemarca


Pharma Nord este unul dintre cei mai mari producători de suplimente alimentare şi remedii naturale din Europa. Compania dezvoltă, fabrică şi comercializează suplimente alimentare, remedii naturale şi medicamente care au o solidă bază ştiinţifică privind biodisponibilitatea, siguranţa şi documentaţia produselor.
Baza de date cu cercetări de la Pharma Nord conţine peste 9.000 de cercetări ştiinţifice, inclusiv un mare număr de studii realizate cu produsele PharmaNord.
PharmaNord este o companie atipică în industria suplimentelor alimentare, oferind calitate farmaceutică. Toate produsele sunt fabricate respectând atât standardele GMP (Good Manufacturing Practice) pentru suplimentele alimentare, cât și standardele HACCP care se aplică procesului de fabricație a medicamentelor.
Medicii, cercetătorii și alți specialiști din domeniul sănătății pot avea încredere în produsele Pharma Nord și le pot recomanda pacienților lor sau le pot folosi în diverse studii de cercetare.
Ambalarea în blistere asigură o bună igienă și durabilitate. Suplimentele alimentare Pharma Nord sunt ambalate individual în blistere și nu în flacoane din plastic sau din sticlă, ca să protejăm produsele cât mai bine posibil.
Vezi mai multe produse
Rotta Natura

Rotta Natura

Produse naturale Rotta Natura, extracte din plante, o companie românească

 
  • peste 30 ani experiență în domeniul suplimentelor
  • peste 100 extracte plante dozate optim pentru fiecare afecțiune
  • substanțe active garantate, naturale, sigure, fără efecte adverse
  • formule complexe și complete, principii bio-active naturale
  • formule originale inovatoare, efecte dovedite științific
Rotta Natura este o companie românească dedicată realizării de produse care îmbunătățesc viața noastră, a tuturor. Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu, Rotta Natura aduce echilibrul dintre știință și natură prin realizarea suplimentelor care au cu adevărat puterea de a ne însănătoși și de a ne oferi echilibrul atât de necesar într-un mediu de viață din ce în ce mai nociv.
Formulele concepute sunt eficiente deoarece oferă doza optimă de principii active de care organsimul are nevoie pentru a fi în cea mai bună formă.
Rotta Natura folosește extracte din plante care conțin o concentrație mărită de bio-compuși față de planta simplă. Spre deosebire de un ceai, efectul terapeutic al capsulelor pe bază de extracte este mult mărit întrucât nu se pierde nimic din potențialul de vindecare al plantelor. În plus, formulele Rotta au doza optimă, un conținut echilibrat de substanțele active esențiale.
Vezi mai multe produse
Scitec

Scitec

Scitec Nutrition suplimente sportivi, culturism și fitness, proteine, creatină, glutamină, carnitină, aminoacizi, vitamine


Fondată în 1996, Scitec Nutrition a ajuns una dintre cele mai mari companii în domeniul producției și distribuiției de suplimente nutritive din Europa. Produsele Scitec Nutrition sunt comercializate în întreaga lume. Deține propria fabrică de suplimente nutritive, cu o suprafața de peste 12.000 metri pătrați.
Scitec oferă o gamă variată de suplimente de foarte bună calitate: proteine, glutamină, creatină, carnitină, aminoacizi, vitamine și minerale.
Suplimente nutritive Scitec Nutrition vin în completarea unor lipsuri care nu pot fi completate de organismul nostru. Suplimente alimentare, nutritive și vitamine sunt recomandate pentru culturism și fitness.
Vezi mai multe produse
Swanson

Swanson

Vitamine și suplimente nutritive Swanson cu ingrediente active


Vitaking, Vitaminking și Swanson fac parte din grupul Vitaking Inc din Ungaria. În afară de propria marcă comercială Vitaking, oferă alte peste 200 produse, incluzând gama Swanson Health Products
Calitate garantată. Oferta Swanson și Vitaking cuprinde doar produse cu ingrediente valoroase şi un conţinut înalt de substanţe active.
Conţinut garantat. Produsele Swanson și Vitaking sunt testate permanent în laboratoare acreditate independente. Este garantată complet acurateţea şi veridicitatea datelor specificate pe etichetă.
Vezi mai multe produse
Universal-Animal

Universal-Animal

Universal Nutrition și Animal suplimente nutriționale de calitate pentru sportivi, atleți și culturiști


Universal Nutrition este unul din cei mai cunoscuți producători de top de suplimente alimentare. De peste 25 ani este un nume cunoscut printre sportivi, atleți și culturiști, oferind suplimente nutriționale de înaltă calitate.
Suplimentele Animal și Universal Nutrițion înseamnă calitate, servicii, capacitatea de reacție, fiabilitate și inovație.
Prezentă în peste 100 de țări, Universal Nutrition și Universal Animal oferă suplimente cu formule de înaltă calitate pentru toate disciplinele sportive, pentru menținerea stării de sănătate.
Din dorința de a îmbunătăți mereu calitatea produselor, Universal Nutrition a implementat standardele europene GMP, care a avut ca prim rezultat reformularea unor suplimente prin includerea ingredientelor inovatoare și eficiente în formulele produselor.
Vezi mai multe produse
Usana

Usana

USANA suplimente, vitamine, minerale, nutriție celulară, îngrijire piele și ten Celavive


Produsele de nutriție USANA sunt foarte avansate din punct de vedere științific și asigură o nutriție optimă pe tot parcursul vieții. Majoritatea oamenilor pot începe programul lor personalizat de nutriție USANA fără absolut nici o problemă și vor vedea repede îmbunătățirea stării de sănătate.
Cu suplimente nutriționale de înaltă calitate, alimente sănătoase și produse de îngrijire a pielii lipsite de substanțe chimice nocive sau conservanți, USANA vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă menține starea de bine.
Cercetarea și inovațiile USANA se bazează pe mai mult de 60 de oameni de știință (biochimiști, biologi moleculari și celulari, medici, farmaciști și experți în științele sportului) pentru a cerceta și dezvolta produse în baza celor mai recente descoperiri ale științei nutriționale. Aceștia lucrează în laboratoare de ultimă generație, testând, studiind și îmbunătățind în mod continuu linia de produse. Unitățile de producție USANA operează conform normelor GMP de calitate farmaceutică și Bunelor Practici de Fabricație la nivel farmaceutic; suplimentar.
Datorită certificărilor și acreditărilor, USANA este verificată de agențiile guvernamentale, care efectuează inspecții periodice ale uzinei din Salt Lake City.
Vezi mai multe produse
Vitaking

Vitaking

Vitamine și suplimente nutritive Vitaking cu ingrediente active


Vitaking, Vitaminking și Swanson fac parte din grupul Vitaking Inc din Ungaria. În afară de propria marcă comercială Vitaking, oferă alte peste 200 produse.
Calitate garantată. Magazinele, drogheriile şi farmaciile sunt arhipline de miile de vitamine variate şi de suplimentele nutritive. Majoritatea acestora însă nu are niciun efect. Conţinutul de substanţe active al acestora este atât de mic, încât prin administrarea lor nu se poate aştepta la niciun rezultat sesizabil. De fapt, acesta este adevăratul motiv pentru care, după un timp mulţi devin sceptici în legătură cu toate suplimentele nutriţionale. Le-au încercat şi nu le-au părut eficiente.
Oferta Vitaking cuprinde doar produse cu ingrediente valoroase şi un conţinut înalt de substanţe active. Nu comercializăm obişnuitele preparate ieftine de multivitamine, care conţin necesarul zilnic de vitamine doar într-o proporţie redusă.
Conţinut garantat. Produsele Vitaking sunt testate permanent în laboratoare acreditate independente. Fie vorba de produsele proprii marca Vitaking sau de produsele importate, este garantată complet acurateţea şi veridicitatea datelor specificate pe etichetă.
Vezi mai multe produse
Xplode Gain Nutrition

Xplode Gain Nutrition

Suplimente nutritive de înaltă calitate pentru culturiști și sportivi


Xplode Gain Nutrition oferă suplimente nutritive de foarte bună calitate. Cu ajutorul echipei de cercetători și folosind tehnologii de fabricație de ultimă oră, Xplode Gain a reușit să vină pe piață cu produse de înaltă calitate, fiind rezultatul eforturilor de cercetare și colaborare cu diverse universități de prestigiu.
Xplode Gain Nutrition oferă suplimente de calitate culturiștilor și sportivilor de performanță care se antrenează intens în vederea obținerii unor rezultate sportive cât mai bune.
Vezi mai multe produse
Zenyth

Zenyth

Suplimente alimentare premium românești Zenyth, nutriție și stil de viață sănătos


Zenyth este o companie românească producătoare de suplimente alimentare premium, unul dintre liderii pieței de suplimente alimentare din România.
Zenyth oferă produse naturale cu multiple efecte benefice pentru sănătate, dar se implică activ și în acțiuni de educație și informare publică privind necesitatea unui stil de viață sănătos.
În anul 2009 Zenyth lansa primul său produs, ColonHelp. În scurt timp de la lansare, ColonHelp a devenit cel mai popular și îndrăgit produs pentru detoxifiere și slăbire din România. Din 2009 și până astăzi, Zenyth își respectă promisiunea de a oferi cele mai bune produse pentru îngrijirea sănătății.
  • Suplimente alimentare premium, produse 100% naturale, cu ingrediente de calitate, în doze optime
  • Calitatea superioară a produselor, dezvoltarea permanentă, îmbunătățirea continuă a formulelor
  • Produse certificate organic CERES, fabricate în sistem integrat de management calitate-siguranță alimentară
  • Zenyth îți oferă cele mai bune sfaturi pentru viață sănătoasă și cele mai bune produse pentru sănătate
Zenyth este unul dintre cei mai activi promotori ai medicinei funcționale în România. Experiența ultimilor ani a arătat că există un interes real și sincer din partea multor specialiști de a pune în practică o nouă medicină, o medicină care utilizează tratamente şi concepte de sănătate şi boală diferite de modelul tradițional, o medicină care vine în sprijinul pacientului cu un plan de tratament integrativ, bazat pe medicamente, suplimente alimentare, nutriție şi stil de viață cât mai sănătos.
Vezi mai multe produse

Lista marci

Lista marci

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!