Parfumuri LR

Afiseaza: 1-24 din 33 produse

 Filtre

Parfumuri LR prin TopSuplimente


Parfumurile LR oferă o putere magică de neuitat, încântă și seduc. LR oferă o gamă largă de parfumuri de o calitate excepţională: de la parfumurile strălucitoare ale celebrităţilor LR, la parfumurile potrivite pentru fiecare ocazie sau stil de viață, până la îndrăgitele LR Classics.

 

Parfumuri Germania LR


L&R Parfum original din Germania. Fiind un partener cu expertiză la nivel mondial în acest domeniu, numeroase superstaruri au ales compania LR pentru a crea și dezvolta parfumuri. Rezultatul este de fiecare dată o compoziție individuală cu succes pe plan internațional – arome cu caracter unic și semnătura inconfundabilă a celebrităţilor care au lucrat la dezvoltarea lor. Parfumurile LR se diferenţiază prin faptul că folosim în compoziţie uleiul de parfum în concentraţie ridicată, cu o persistenţă îndelungată. Ne bazăm pe o experienţă de zeci de ani în crearea de parfumuri „Made in Germany“ împreună cu renumite case de parfumuri internaționale.
 

Parfumuri LR Bruce Willis si Guido Maria Kretschmer

Parfumul trebuie păstrat întotdeauna într-un loc uscat şi răcoros, preferabil în ambalajul original. Soarele puternic şi căldura pot schimba culoarea parfumului şi-i pot modifica intensitatea şi durabilitatea.
 

Unde trebuie să aplic parfumul?

Ideale sunt acele părţi ale corpului unde circulaţia sanguină este intensă. Acolo pielea este ceva mai caldă iar parfumul se poate dezvălui mult mai bine. Aceste zone sunt pe gât, decolteu şi la încheieturile mâinilor, dar şi spatele genunchilor sau al coatelor. Nu uita de celebra picătură în spatele urechii.
 

Lumea fascinantă a parfumurilor LR

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!