Usana produse

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre

Vitamine Usana, produse si suplimente

 

  • De la liderul mondial in nutritie celulara
  • Suplimente, vitamine, minerale si antioxidanti Usana
  • Produse Usana Romania prin partenerul TopSuplimente

Suplimente Usana, vitamine, minerale, nutritie, detoxifiere


Asigurarea unei nutriții optime este esențială pentru sănătate. Mediul nostru este plin de factori care cresc producția de radicali liberi nocivi: radiațiile ultraviolete, fumul de țigară, poluarea, o dietă slabă. Antioxidanții luptă împotriva acestor radicali liberi și contribuie la menținerea unei bune sănătății generale. Vitaminele sunt vitale pentru un metabolism normal, o creștere și dezvoltare sănătoasă. Mineralele ajută în construirea unor oase și dinți sănătoși și sunt componente esențiale pentru enzime și sisteme de enzime. Ele sprijină imunitatea, reglează metabolismul și ajută digestia.
Toți acești nutrienți ar trebui să fie furnizați prin dieta sau suplimentele alimentare. Consumul scăzut de anumite vitamine și minerale poate duce în timp la deficiențe nutritive care pot avea un efect nociv asupra calității vieții.
 

Produse USANA România. Numărul 1 în lume


Hrănire celule. Mulți oameni nu primesc suficientă nutriție esențială în alimentația lor de zi cu zi. CellSentials, HealthPak și celelalte produse supliment furnizează cantități optime de micronutrienți pentru a-ți hrăni celulele și pentru a le menține sănătoase. Acești micronutrienți includ antioxidanți exogeni puternici pentru a elimina radicalii liberi. Antioxidanții exogeni provin din suplimente și alimente, iar CellSentials și HealthPak oferă niveluri echilibrate ale unei game diverse de antioxidanți exogeni pentru o stare de sănătate optimă.
Protecție celule. Tehnologia USANA InCelligence susține protecția celulelor tale prin încurajarea acestora să mărească producția de antioxidanți proprii. Aceștia sunt denumiți antioxidanți endogeni, care pot fi de sute de ori mai puternici în eradicarea radicalilor liberi decât antioxidanții exogeni, ceea ce înseamnă că celulele tale se pot proteja mai bine.
Reînnoire celule. Mitocondriile sunt centralele energetice ale celulelor tale. Procesul de producere a energiei celulare creează o mulțime de radicali liberi, care, cu timpul, îți vor deteriora o parte din mitocondrii. Tehnologia InCelligence semnalează celulelor tale să mărească rata procesului natural de curățare, numit mitofagie, pentru eliminarea și reciclarea mitocondriilor deteriorate. Acest lucru permite celulelor tale să funcționeze mai ușor și direct pentru a susține producerea eficientă a energiei.
 

Află și tu de ce USANA este lider mondial în nutriție celulară, vitamine, suplimente, diete:

  • suplimente, vitamine, minerale și antioxidanți
  • detoxifiere, imunitate, dietă și energie zilnică
  • alimentație sănătoasă, nutriție optimă
  • sănătate articulații, oase și mușchi
  • digestie, echilibru stomac și intestin
  • susține inima și sistemul cardiovascular

... și multe, multe alte beneficii pentru organismul tău.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!