Herbagetica Supreme Krill Oil Omega 3
- Omega 3 din ulei de Kril pentru inimă, creier, articulații, piele...
- Ulei pur, concentrat, 100% extras din crustaceu Krill din Antarctica
- Recoltare ecologică, fără ulei de pește în compoziție
- Uleiul de Krill este o sursă naturală, superioară de acizi grași Omega 3 EPA și DHA, fosfatidilcolină, colină și astaxantină
- Cu 60% mai multă absorbție celulară datorită celor 5 ingrediente standardizate
- Contribuie la reglarea nivelului de colesterol
- Sănătatea inimii și a sistemului cardiovascular
- Reduce tensiunea arterială și aritmiile, împiedică coagularea sângelui
- Susține memoria și funcționarea creierului
- Sistem nervos, prevenire boli neurodegenerative
- Protejare și funcționare ficat și vezică biliară
- Mobilitate și sănatate articulații
- Elasticitate piele
- Reducere inflamații
- Suport pentru sindromul premenstrual și menopauză
- Crește longevitatea și vitalitatea organismului
- Capsulele Licaps care păstrează prospețimea și conservarea acizilor grași Omega-3
Krill Oil Supreme Omega 3 este un ulei pur, concentrat, extras exclusiv dintr-o specie de crustaceu specifică zonei antarctice: Krill Antarctic (Euphausia superba). Supreme Krill de la Herbagetica reprezintă noua generație Omega-3 în promovarea sănătății inimii, creierului, ficatului, articulațiilor și a luptei împotriva colesterolului.
Uleiul de Krill este o sursă naturală, superioară de acizi grași Omega-3 EPA și DHA, fosfatidilcolină, colină și astaxantină. Această combinație este ceea ce diferențiază uleiul de Krill de alte uleiuri de pește. În plus, concentrațiile ridicate și standardizate de EPA, DHA, colină și astaxantină fac din Herbagetica KRILL Oil Supreme Omega 3 cel mai concentrat și eficient Omega-3.
Sănătatea creierului
Fosfolipidele Omega 3 au rol cheie în structura și buna funcţionare a membranelor celulelor creierului. Creierul este format din aproximativ 70% grăsimi, iar DHA în formă de fosfolipid este cel mai abundent acid gras din creier. Asimilarea acestui acid în formă fosfolipidică are avantajul de a fii mai bine absorbit de către pereții celulelor neuronale.
Sănătatea inimii
Acizii grași Omega-3 EPA și DHA sunt recunoscuți pentru faptul că reduc tensiunea arterială și aritmiile, împiedică coagularea sângelui, reducând posibilitatea creării cheagurilor ce pot duce la atacuri cerebrale și reduc riscul atacului de cord.
Pentru îmbunătățirea colesterolului și scăderea trigliceridelor, cercetările demonstrează că uleiul de krill este mai avantajos față de uleiul de pește: un singur gram de ulei de krill pe zi poate reduce până la de 2 ori mai mult colesterol, față de cei care iau 3gr. ulei de pește.
Reduce inflamațiile
Inflamațiile pot favoriza apariția diferitelor boli, de la artrită la boli de inimă. Omega 3 ajută la reducerea inflamației și poate determina reducerea riscului și a simptomelor unor tulburări influențate de inflamație.
Sănătate feminină
Omega-3 EPA și DHA declanșează secreția de prostaglandine, grup de substanțe derivate din acizi grași esențiali, prezente în majoritatea țesuturilor din organism cu rol și relaxant muscular, astfel este benefic în cazul persoanelor care au dureri menstruale puternice. Uleiul Krill ameliorează de asemenea simptomele emoționale și sensibilitatea sânilor din timpul menstruației.
Sănătatea articulațiilor
Inflamația poate cauza distrugerea cartilajului și a țesutului articulațiilor, provocând dureri articulare și imobilitate. Acizii grași Omega-3 din uleiul de krill ajută la reducerea inflamației, ameliorează durerea de la nivelul articulațiilor și previn apariția altor boli degenerative la nivel articular.
Krillul antarctic (Euphausia superba) este un crustaceu care trăiește în bancuri imense și se hrănește cu alge microscopice în apele înghețate ale Oceanului Sudic. Comparativ cu uleiul de pește, uleiul de Krill este în mod natural mai pur, fără metale grele și toxine, deoarece krill-ul se află la baza lanțului trofic.
Krillul se hrănește cu alge marine care produc acizi grași omega-3, acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA), acumulând acești acizi grași în ouăle și în corpul lor. Astfel, acești acizi grași omega-3 pot fi extrași în ulei, purtând cu ei alte componente benefice, precum fosfolipidele, bilineurina și astaxantina. Această combinație puternică de elemente face uleiul de krill unic pe piața omega-3.
Astaxantina este unul dintre cei mai puternici antioxidanți ce are capacitatatea de a combate acțiunea radicalilor liberi din organism, este asimilat de celulele creierului, poate să protejeze împotriva bolii Alzheimer, Parkinson și a altor boli neurodegenerative. Astaxantina este cea responsabilă de culoarea roșie a uleiului și de păstrarea stabilității acizilor grași Omega-3.
Acizii grași Omega-3 EPA și DHA sunt elemente importante în structura și funcția membranelor celulelor corpului, ce au capacitatea de a stimula scăderea colesterolului rău LDL, a trigliceridelor și de a susține creșterea nivelului colesterolului bun HDL.
Capsulele Licaps sunt vegetariene, ce pot fi umplute cu lichid sau ulei. Capsula conține azot care izolează conținutul de apă și oxigen, prin urmare se păstrează prospețimea produsului. Se garantează și o stabilitate ridicată și conservarea acizilor grași Omega-3.
Spre deosebire de capsulele gel sau alt format cu ulei de krill sau pește, conținutul este bine păstrat în Licaps și nu se permite scurgerea lichidului din interior și nu se mai simte acel miros puternic de pește.
Peretele capsulelor Licaps este de 4 ori mai subțire decât cel al unei capsule gel, astfel se garantează și absorbția rapidă și completă a conținutului.