Smoothie antioxidant cu Gel de băut Aloe Vera, semințe de in, condimente și fructe

Smoothie antioxidant cu Gel de băut Aloe Vera, semințe de in, condimente și fructe
Dana Nichita, expertul LR în nutriție și un stil de viață sănătos, ne-a explicat cum să ne pregătim un smoothie gustos care să ne susțină organismul.  Vă propun să încercați o rețetă extraordinară pentru organism. Ar fi bine să începeți fiecare dimineață cu o doză consistentă de fitonutrienți fabuloși și vă propun Smoothie-ul antioxidant care conține cei mai mulți compuși care luptă împotriva cancerului !
Un smoothie antioxidant cu Gel de băut cu Aloe Vera Immune Plus, semințe de in, condimente și fructe.

Ingrediente:
1,5 cești de lapte de migdale sau de lapte vegetal preferat
30 ml. de Gel de băut Aloe Vera Immune Plus cu ghimbir
5 ml Vita Active
1 lingură de semințe de in (acizi grași omega-3)
Condimente: 1 lingură de pulbere de cătină indiană Amla Boss, 1 linguriță de scorțișoară, 1⁄4 linguriță de turmeric sau 1⁄2 cm de rădăcină proaspătă de turmeric, 1⁄4 linguriță de piper negru (activează curcumina)
Opțiuni de ceai verde: 1 linguriță de ceai verde Ancient Matcha, sau 30 gr de ceai verde preparat
Fructe și legume:
1 banană mică (din congelator)
1 curmală uscată (fără sâmbure)
2 căni de frunze verzi de culoare închisă, cum ar fi spanac, varză kale sau varză verde
2 căni de fructe de pădure: zmeură, mure, afine și/sau căpșuni; se poate schimba 1 cană de fructe de pădure cu alte fructe: măr, portocală, mango, pară, piersică etc.

Pentru a face această băutură extrem de bogată în nutrienți, veți avea nevoie de un blender de bună calitate pentru a pasa bine toate ingredientele și pentru a amesteca toate aromele, în mod ideal unul cu cel puțin 500 de wați.
Puneți toate ingredientele în blender la viteză mare până când smoothie-ul arată gros și cremos. Mai ales atunci când folosiți semințe de in întregi, asigurați-vă că acestea se macină și se omogenizează.
Alternativ, folosiți mai întâi o râșniță de cafea sau cumpărați semințe de in măcinate, deoarece corpul nu poate digera învelișul exterior, care conține majoritatea fibrelor și toți lignanii.
Pentru a da o altă aromă puteți adăuga vanilie, frunze proaspete de mentă, frunze proaspete de busuioc, suc de lămâie, rădăcină proaspătă de ghimbir, piper Cayenne sau 1-2 picături de ulei de cuișoare, un antioxidant puternic.
Atenție: uleiul de cuișoare este extrem de puternic. Faceți un test de nr. de picături într-o porție mică din smoothie-ul vostru pentru a vedea ce puteți suporta.
Turnați smoothie-ul într-o ceașcă mare. Dacă aveți timp, beți-l încet timp de 20 de minute.
Dacă îl beți zilnic (așa cum ar trebui), asigurați-vă că rupeți rutina din când în când cu arome noi, cum ar fi mango, pere și piersici, pentru a înlocui o parte din fructele de pădure amestecate.

Sănătate maximă cu Gel de băut Aloe Vera !

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!