Bio-Marin plus cu Omega 3 pentru memorie și creier, inimă și sistem vascular, psihic
- Ulei concentrat de peşte, pur, cu adaos de vitamine B
- Conţine acizi graşi liberi care oferă o absorbţie cu 50% mai bună
- Ulei de peşte foarte concentrat care se aboarbe uşor
- Adaos de acid folic şi vitamina B12 care contribuie la metabolismul normal al homocisteinei
- Ulei de peşte supus unui proces riguros de curăţare (în trei etape)
- Bun pentru vasele de sânge, colesterol și flexibilitate articulații
- Perle mici de gelatină, uşor de înghiţit
- Produs testat ştiinţific, fabricat în Danemarca sub control farmaceutic
- Consumul zilnic de omega 3 ajută memoria
- Ajută dezvoltarea mentală, menținerea funcției normale a creierului
- Ajută vederea, întărește părul și unghiile, protejează pielea
- Crește aportul de oxigen al țesuturilor
- Omega 3 ajută la funcționarea inimii și a sistemului cardiovascular
- Protejează inima, scade tensiunea arterială, scade riscul de infarct miocardic
- Acțiune pozitivă asupra hipertensiunii arteriale și sistemului nervos
- Rol important în procesul de coagulare a sângelui, împiedică agregarea trombocitelor
- Acizii grași omega 3 susțin sistemul digestiv, funcționarea normală a tractului gastro-intestinal
- Menținerea vederii normale
- Omega 3 este asociată și cu fertilitatea și scăderea în greutate
- Restabilește echilibrul emoțional, înlătură eficient stresul și oboseala
- Crește performanțele intelectuale, oferă o stare de bine
- Acizii graşi tip Omega 3 conţin acid eicosapentaenoic (EPA) şi acid docosahexaenoic (DHA)
Bio-Marin Plus se prezintă sub forma unor capsule gelatinoase moi, fiecare dintre ele conținând 500mg. de ulei de pește, 185mg. EPA și 115mg. DHA. Uleiul de pește se prezintă sub forma acizilor grași liberi care sunt ușor absorbiți în organism și este foarte concentrat, oferind corpului o doză mare de Omega-3, într-o capsulă relativ mică. Uleiul de pește este înalt purificat, printr-un proces de curățare special. Mai mult, ingredientele din Bio-Marin Plus cu Omega 3 sunt încapsulate într-un mediu lipsit de oxigen, iar uleiul (cu valoare peroxidică mică) este protejat împotriva oxidării.
Acizii graşi liberi din Bio-Marin Plus cu Omega 3
În natură, acizii graşi omega-3 se găsesc sub formă de trigliceride care trebuie descompuse în acizi graşi liberi înainte de a fi absorbiţi în tubul digestiv. Acest proces este realizat de o enzimă digestivă numită lipază. Bio-Marin Plus conţine omega-3 sub forma acizilor graşi liberi care au fost deja descompuşi şi sunt gata pregătiţi pentru absorbţie. Avantajul folosirii acizilor graşi omega-3 liberi este că aceştia se absorb direct chiar şi la persoanele cu dificultăţi de absorbţie a lipidelor.
Ca o consecință a faptului că uleiul de pește se prezintă sub forma acizilor grași liberi, dacă se mestecă capsula, conținutul acesteia va genera înțepături pe limbă. De aceea, este recomandată înghițirea capsulei.
Bio-Marin Plus cu Omega 3 este un supliment benefic pentru cei care, din diverse motive, nu consumă peşte în cantităţi suficiente şi pentru cei care au nevoie de ulei de peşte de calitate superioară.
Uleiul de peşte din Bio-Marin Plus Omega 3 este înalt purificat printr-un proces realizat în trei etape pentru a se asigura o curățare riguroasă a acestuia. În acest proces este folosită una dintre tehnologiile de vârf de la nivel mondial care identifică și îndepărtează particulele nedorite precum pesticidele, metalele grele, furanii, particule toxice care provin de la arderile industriale etc.
Pe lângă acizii graşi omega 3, Bio-Marin Plus conţine şi două vitamine: acid folic şi vitamina B12, care contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. De asemenea, acidul folic contribuie la un sistem imunitar normal, la menţinerea sănătăţii psihice şi la formarea sângelui. Mai mult are rol în procesul de diviziune celulară şi sprijină creşterea normală a ţesuturilor fetale pe perioada sarcinii.