Vitaking Vitamina C-1000 90tab. bioflavonoide, acerola, măceșe

59,00 RON
Favorizează absorbţie vitamina C
Accelerează circulaţia sangvină
Ridarea şi îmbătrânirea pielii
Accidente sportivi, reduc durerea
Sistem imunitar, rezistență infecții
Viroze, gripă, răceli, infecții respiratorii
Creștere, dezvoltare copii, adolescenți
Dezvoltare oase, mușchi, articulații
Dinți, piele, artere și vene
Oboseală, depresie, anxietate
Absorbție calciu și fier, anemie
Asimilare vitamine și minerale esențiale
Metabolism grăsimi și proteine
Protecție celule stres oxidativ
Reducere risc diabet, boli de inimă
Dezvoltare cerebrală, memorie
In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: VK980-779 Ai nevoie de ajutor? 0742-658491
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Ingrediente, administrare
  • Pe lângă Vitamina C, fiecare comprimat conține bioflavonoide, acerola și extract de măceșe
  • Preparatele moderne de vitamina C conţin şi bioflavonoide; aceste substanţe sunt denumite uneori vitamina P, însă nu sunt vitamine propriu-zise
  • Bioflavonoidele favorizează absorbţia vitaminei C, fiind preferată astfel administrarea lor concomitentă
  • Împreună cu Vitamina C, bioflavonoidele menţin integritatea structurii interne a capilarelor
  • Au acţiune antibacteriană şi accelerează circulaţia sangvină
  • Bioflavonoidele participă la sinteza acizilor biliari, scad colesterolemia
  • Au efect antioxidant, previn formarea cataractei
  • Bioflavonoidele preîntâmpină ridarea şi îmbătrânirea pielii, menţinându-i elasticitatea şi tinereţea
  • Organismul uman nu este capabil să sintetizeze bioflavonoide, aşadar acestea sunt furnizate organismului doar prin aport alimentar
  • Frecvent utilizate în accidentele sportive, deoarece reduc durerea, atenuează efectele loviturilor, au efect hemostatic şi ameliorează simptomatologila hipocalcemiei
  • Bioflavonoidele în asociere cu Vitamina C sunt deseori utilizate în tratamentul herpesului
  • Acerola, cunoscută și sub numele de „vișină de Barbados“ sau „vișină tropicală“, este unul dintre fructele cu cel mai mare conținut de vitamina C
  • Dacă 100gr. portocale conțin 50mg. vitamina C, aceeași cantitate de acerola poate conține peste 1.500mg. vitamina C
  • Conţine extract de măceşe, care stimulează absorbţia acidului ascorbic


Vitamina C pentru imunitate, dezvoltare normală a corpului

 
  • Rol benefic în viroze gripale (răceli), infecții respiratorii bacteriene, alergii, boli auto-imune
  • Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar
  • Rezistența naturală a organismului la infecții
  • Susține creșterea și dezvoltarea la copii și adolescenți
  • Ajută la dezvoltarea optimă a oaselor
  • Vitamina C este un puternic antioxidant, participă la distrugerea radicalilor liberi
  • Reducerea oboselii și extenuării
  • Susține metabolismul energetic normal
  • Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
  • Ajută la o asimilare optimă a vitaminelor și mineralelor esențiale
  • Ajută în infecțiile urinare, efect antibiotic, antifungic și imunostimulent
  • Efect antioxidant fără a produce anomalii ale pH-lui unor secreții ale organismului
  • Funcționarea normală a sistemului osos, a ligamentelor, dinților, gingiilor și a pielii
  • Funcționarea normală a sistemului nervos și endocrin, participă la sinteza hormonilor glandelor suprarenale
  • Vitamina C susține metabolismul grăsimilor și proteinelor
  • Crește absorbția fierului, ajută împotriva anemiei
  • Necesară la sinteza de dopamină, noradrenalină și adrenalină în sistemul nervos sau glandele suprarenale
  • Sintetizarea carnitinei, importantă în transferul energiei la nivelul celulelor
  • Vitamina C este esențială pentru sinteza colagenului, proteina care asigură elasticitatea țesuturilor conjunctive
  • Deficiența de vitamina C reduce rezistența la infecții, provoacă stări de oboseală, gingivită și hemoragii

Vitamina C este esențială pentru vene și artere, mușchi, cartilaje, tendoane și articulații, oase, dinți și piele
Savantul maghiar Szentgyorgyi Albert a fost primul care a reușit să extragă vitamina C din ardei și pentru această descoperire a primit premiul Nobel. În timp au apărut și alte produse cu vitamina C obținute din surse naturale (măceșe, lămâi).
Vitamina C este un nutrient esențial, solubil în apă, implicat în producția de gluco-corticosteroizi și de anumiți neurotransmițători (substanțe care permit transmisia influxului nervos), în metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic și al anumitor aminoacizi, în neutralizarea radicalilor liberi și a nitrozaminelor, în reacții imunologice, care facilitează absorbția fierului la nivelul tubului digestiv.
Vitamina C este necesară la producerea de colagen în țesutul conjunctiv. Aceste fibre sunt omniprezente în întreg organismul, asigurându-i acestuia o structură stabilă, dar flexibilă. Unele țesuturi au un procentaj mai ridicat de colagen în conținut, în special pielea, membranele mucoase, dinții și oasele.
Nici un organ nu face rezerve de vitamina C ca funcție principală a sa, așa că organismul rămâne foarte repede fără această substanță dacă nu există un aport continuu care să fie absorbit prin sistemul digestiv. Organismul uman nu își poate sintetiza vitamina C și tocmai de aceea trebuie să și-o procure din alimente, suplimente sau alte surse. În plus, vitamina C este eliminată din organism în două-trei ore de la administrare, în funcție de cantitatea de alimente existente în stomac. Tocmai de aceea este important să se mențină un nivel constant de vitamina C.
Astfel au apărut preparate cu absorbție lentă (preparate retard) datorită cărora vitamina C poate fi prezentă permanent în organism și își exercită efectul benefic pe o perioadă mai mare de timp.
Simptomele lipsei de vitamina C: oboseală, astenie, slăbiciune, stare de depresie, lipsa poftei de mâncare, dureri osoase moderate

Beneficii: Antioxidanti, Inima circulatie vase sange, Metabolism grasimi glucide, Mobilitate articulatii sportivi, Oase muschi nervi, Oboseala energie anemie, Piele ten imbatranire, Sanatate generala, Copii tineri crestere dezvoltare, Dinti unghii par ochi, Imunitate raceala infectii

Ingrediente: Plante medicinale, Vitamina C

Ingrediente, compoziție Vitamina C bioflavonoide, acerola, măceșe Vitaking:
  • 1000 mg. Vitamina C (acid ascorbic), 1250% VNR
  • 50 mg. Bioflavonoide din citrice
  • 50 mg. fructe de Acerola (Malpighia punicifolia)
  • 10 mg. pulbere din fructe de Măceș (Rosa canina)
  • agenţi de încărcare: celuloză microcristalină
  • croscarmeloză de sodiu
  • dioxid de siliciu
  • hipromeloză
  • antiaglomerant: stearat de magneziu
  • VNR = Valori Nutriționale de Referinta, conform Regulamentului 1169/2011

Administrare, precauții Vitamina C bioflavonoide, acerola, măceșe Vitaking:
  • 1 comprimat pe zi
  • Vitamina C în exces poate avea efect laxativ
  • Îndrumare: a nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic
  • Notificare SNPMAPS: AA 5449/2012
  • Conținut flacon: 90 comprimate filmate, 124.9 gr.
  • Vitamina C-1000 Bioflavonoide, Acerola și Măceșe este un supliment alimentar Vitaking
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată, un mod de viață sănătos
  • Consultați medicul inainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteți însărcinată sau dacă alăptați
  • A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină și umiditate, în ambalajul original
  • A nu se lăsa la îndemana și vederea copiilor mici
  • Îndrumare: a nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic
  • Este recomandată administrarea suplimentelor pentru o perioadă de 3–6 luni

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!