Resveratrol forte și Coenzima Q10 Rotta Natura
- Pentru un organism tânăr şi o inimă puternică
- Protecție și funcționare normală inimă și sistem cardiovascular
- Asigură energia necesară contracției normale a mușchiului cardiac
- Creșterea nivelul de energie al organismului
- Funcționare normală a creierului, îmbunătățește capacitatea de memorare și concentrare
- Menținerea nivelului normal al tensiunii arteriale
- Integritatea pereților vasculari, circulație normală la nivelul venelor și capilarelor
- Contribuie la menținerea valorilor normale ale colesterolului
- Protejarea celulelor și membranelor împotriva stresului oxidativ, a radicalilor liberi și poluării
- Întârzie procesele premature de îmbătrânire
- Menținerea unui nivel normal de oxigenare și de nutriție a țesuturilor
- Pentru frumusețea și sănătatea pielii
- Formulă complexă, eficientă, un efect puternic, 100% natural
- Resveratrol, Coenzima Q10, drojdie de bere, sâmburi de struguri
Resveratrol Forte și CoQ10 Rotta Natura reunește compuși care s-au dovedit, prin studii științifice, că asigură protecția sistemului cardiovascular și sprijină protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, întârziind astfel procesele de îmbătrânire prematură.
Resveratrolul este un puternic antioxidant, stimulează producția unor proteine care protejează ADN-ul și refac moleculele distruse ca urmare a acțiunii radicalilor liberi (poluare, substanțe nocive).
Coenzima Q10 este esențială pentru producerea de energie în organism, fiind o sursă de energie pură. Deși organismul uman o poate produce, începând cu vârsta de 30 ani intensitatea biosintezei acesteia scade. CoQ10 se găsește în toate celulele organismului, dar în special în inimă, creier și ficat. De aceea, pentru orice solicitare fizică sau mentală este necesar un aport suplimentar.
Coenzima Q10 Rotta Natura este obținută din drojdie de bere, are o biodisponibilitate superioară și o putere antioxidantă asupra lipoproteinelor mai mare față de coenzima Q10 de sinteză, comparând aceleași concentrații.
Extractul din sâmburi de struguri (picnogenolii cu acțiune antioxidantă mai intensă decât vitaminele C și E) contribuie la menținerea integrității pereților vasculari, asigură un nivel normal de oxigenare a țesuturilor.