Omega 3 concentrat Calivita pentru nervi, creier și inimă
- Oferă suport nutriţional femeilor însărcinate şi copiilor de vârstă foarte mică, pentru o dezvoltarea normală
- Susţine dezvoltarea cognitivă încă din copilărie
- Îmbunătăţeşte atenţia, concentrarea şi memoria
- Restabilește echilibrul emoțional, înlătură eficient stresul și oboseala
- Ajută la menţinerea unui ritm cardiac și a tensiunii arteriale normale
- Omega 3 ajută la funcționarea inimii și a sistemului cardiovascular
- Acționează prin reducerea nivelului de trigliceride din sange și cresterea colesterolului bun
- Ajută vederea, întărește părul și unghiile, protejează pielea
- Prin efectul antiinflamator ameliorează durerile articulare
- Susține sistemul digestiv, funcționarea normală a tractului gastro-intestinal
- Acizii graşi tip Omega 3 conţin acid eicosapentaenoic (EPA) şi acid docosahexaenoic (DHA)
- Conținut flacon: 100 capsule gelatinoase
Calivita Omega 3 concentrat este un produs pe bază de acizi esenţiali omega3 (EPA şi DHA) obţinuţi din ulei de peşte de cea mai înaltă calitate, prin distilare moleculară. Ingredientele sale active îmbunătăţesc calitatea vieţii prin suportul şi protecţia pe care le oferă sistemelor nervos şi cardiovascular.
Omega 3 pentru sănătatea inimii, creierului, vedere, păr, unghii, piele
Omega 3 este un grup de acizi grași esențiali care pot fi aprovizionați doar prin dieta alimentară, deoarece organismul uman nu este capabil să-i producă el însuși. Acizii grași polinesaturați omega 3 sunt cunoscuti ca şi ”grăsimi sănătoase”. Majoritatea cercetărilor privind familia omega 3 au fost realizate pentru acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA).
Acizii graşi tip Omega 3 conţin acid eicosapentaenoic (EPA) şi acid docosahexaenoic (DHA), substanţă stimulatoare a proceselor cerebrale, având un rol important în funcţionarea corespunzătoare a aparatului cardiovascular şi a tractului gastro-intestinal, în reducerea nivelului colesterolului şi în procesul de coagulare a sângelui.
American Heart Association (SUA) recomandă cel puțin două mese de pește pe săptămână. Studiile clinice pe pacienți cu afecțiuni cardiovasculare arată că administrarea suplimentelor de ulei de pește poate reduce riscul de infarct miocardic, de accident vascular cerebral, normalizează ritmul cardiac, reduce tensiunea arterială, stabilizează placa de aterom