BioTech ISO Whey Zero izolat din zer premium
- Izolat proteic din zer
- Ajută la sinteza proteinelor din ţesuturile musculare
- Recuperare și dezvoltare musculară rapidă, lipsa febrei musculare
- Concentrat proteic ideal pentru toţi sportivii și culturiştii
- Absorbție rapidă și ușoară
- Conţine proteine din zer de puritate farmaceutică, cea mai bună sursă de nutriţie pentru ţesuturile musculare
- Proteinele din zer au cel mai ridicat grad de absorție comparaţie cu celelalte proteine
- Adaos de aminoacizi BCCA și glutamină
- Alegerea perfectă pentru sportivii activi care depun toate eforturile pentru un corp definit și musculos
- Alternativă excelentă pentru cei care sunt la dietă
- ISO Whey Zero = zero grăsime, zero zahăr, zero gluten (în caz de diluare maximă)
- O porție de Iso Whey Zero conține: 93 kcal, 21 gr. proteine, 4.5 gr. aminoacizi BCAA
- Uşor de pregătit și consumat
- Gust foarte plăcut, arome delicioase: ciocolată, alune, banane, căpșuni, cocos, fructe-pădure, tiramisu, ananas-mango, berry-brownie, caffe-latte, caramel-sarat, ciocolată-albă, ciocolată-caramel, cireșe-banane, cookies, fistic, iaurt-caise, prăjitură-lămâie, lichior-nuci, pina-colada, scorțișoară
- Cantități disponibile: 500, 900 și 2270 grame
Performanța începe cu ingredientele de bază
Izolatul proteic de zer BioTech ISO Whey Zero este făcută direct din lapte proaspăt prin pasteurizare, micro- și ultrafiltrare la temperaturi scăzute, după ce se efectuează pulverizarea într-o cameră specială de uscare. Datorită acestei proceduri unice, structura proteică este conservată în forma sa cea mai completă, bogată în imunoglobulină (anticorp) și lactoferină (parte a sistemului imunitar). Materia primă nu conține substanțe chimice și nici alți contaminanți.
Lactoza (zahăr din lapte) este un carbohidrat complex, reprezentând aproximativ 2-8% din conținutul de substanță uscată a laptelui. Avem nevoie în principal de lactoză în timpul copilariei și, prin urmare, mai târziu organismul nostru de multe ori nu produce deloc enzima numită lactază, necesară pentru a descompune lactoza, ceea ce cauzează intoleranță la lactoză. În zilele noastre aproape 75% din populația lumii suferă de intoleranță la lactoză.
Proteina este un element esențial al organismului, o sursă de nutrienți alcătuită din aminoacizii produși de corp și suplimentați din surse externe. Proteinele contribuie la menținerea și creșterea țesuturilor musculare. Aveți nevoie de mai multe proteine dacă faci sport în mod regulat, dacă dorești creșterea masei musculare, dacă dorești să pierzi în greutate.
Scrie un review