BCAA 4:1:1 fermentat, sursă instant de aminoacizi esențiali pentru sinteza proteinelor
- Aminoacizi BCAA într-un un raport optim 4:1:1
- BCAA instant cu lanț ramificat, L-leucină, L-izoleucină și L-valină
- Îmbunătățesc sinteza și producerea proteinelor
- Regenerare, creștere, menținere masă musculară
- Produși printr-o metodă blândă de fermentare
- Din ingrediente vegetale, potriviți pentru vegetarieni și vegani
- Aminoacizi intanți, solubili în apă
- O doză conține 6gr. de BCAA
- Se amestecă foarte ușor
- Aromă Mango-maracuja sau Natural (fără aromă) (disponibil într-o gamă largă de alte arome delicioase)
BCAA 4:1:1 Instant conține aminoacizi BCAA instant cu lanț ramificat, L-leucină, L-izoleucină și L-valină. Sunt produși printr-un proces de fermentare într-un raport optim de 4:1:1. Sunt aminoacizi necesari pentru producerea proteinelor, care sunt o parte esențială a țesutului muscular, și reprezintă până la o treime din proteinele musculare.
Acești aminoacizi nu pot fi produși de organism și, prin urmare, trebuie asimilați din alimentaţie sau din suplimentele nutritive. Pregătirea intensă și efortul fizic epuizează resursele de energie, iar după utilizarea glucozei din sânge, corpul începe să folosească depozitele de glicogen din mușchi. Din acest motiv, se recomandă administrarea de BCAA înainte de antrenament, care împiedică degradarea glicogenului și descompunerea țesutului muscular.
Aminoacizii BCAA reprezintă o treime din proteinele musculare și sunt necesari pentru producerea proteinelor în timpul sintezei proteice, care sunt necesare pentru regenerarea, creșterea și menținerea masei musculare. Administrând BCAA Instant după un antrenament solicitant, vei avea grijă să aveți aportul necesar de aminoacizi pentru susținerea regenerării țesutului muscular. Cu o singură doză obțineți 6 grame de aminoacizi.
BCAA Instant sunt aminoacizi BCAA fermentați, produși printr-o metodă blândă, care nu utilizează substanțe chimice și prelucrarea nu se realizează la temperaturi ridicate. Provin din ingrediente vegetale, ceea ce îi face potriviți pentru vegetarieni și vegani. Fermentarea are ca rezultat aminoacizii mai eficienți și de calitate superioară, care nu conțin alergeni și nu sunt produsul utilizării substanțelor chimice agresive. Aminoacizii BCAA produși prin procesul de fermentare sunt foarte solubili în apă și sunt disponibili în arome fantastice.